Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victória de l’infantil femení vers Handbol Ribes 2

Partit Infantil Femení
Lloc :Diumenge 2 de desembre de 2018 a les 09:30 hores, Pavelló Les Comes – Igualada
Acadèmia Igualada CHI – 15
H.
Ribes 2 – 12
No sé ben bé com dir-ho, però faré meves les paraules d’una persona de l’entorn tècnic que m’ha dit que millor no fer cap mena de comentari sobre el partit d’avui. Jo sóc culé i aquest «canguelo» que tenim interioritzat en tots els partits, en els quals es dóna un resultat ajustat, és el que he sentit el dia d’avui, demanant a Déu nostre Senyor que avancés el temps i que l’àrbitre xiulés el final com més aviat millor. No es pot guanyar un partit i sortir amb la sensació d’haver perdut de golejada, i és que de llarg ha estat el pitjor partit de la temporada. Res ha funcionat com volien les tècniques i les jugadores, i la veritat és que per dir alguna cosa positiva del partit gairebé me l’haig d’inventar. De totes maneres em de recordar que les nenes es troben dins d’un cicle formatiu i que milloraran amb el temps, sens dubte, i per tant no faré cap altre retret com he avançat a l’inici de la crònica. Aquestes jugadores s’han guanyat la nostra confiança amb l’esforç que ens regalen cada partit, i estic segur que el proper cap de setmana faran un bon partit. Bé, a part de l’aspecte esportiu, i a títol individual, voldria dir que avui era un dia especial per l’Aroa, un dia molt difícil per jugar, simplement dir-li que no podem estar més orgullosos d’ella. Com sempre felicitar a H. Ribes 2 pel seu esforç i el comportament tant de l’equip com de l’afició.
Felicitats noies, sempre endavant !!!!
Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutièrrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Amelie Muñoz; Judit Solanelles
Entrenador/a: Nora Muñoz i Olga Nuñez
Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *