Victória de l’infantil femení vers Handbol Ribes 2

Partit Infantil Femení
Lloc :Diumenge 2 de desembre de 2018 a les 09:30 hores, Pavelló Les Comes – Igualada
Acadèmia Igualada CHI – 15
H.
Ribes 2 – 12
No sé ben bé com dir-ho, però faré meves les paraules d’una persona de l’entorn tècnic que m’ha dit que millor no fer cap mena de comentari sobre el partit d’avui. Jo sóc culé i aquest «canguelo» que tenim interioritzat en tots els partits, en els quals es dóna un resultat ajustat, és el que he sentit el dia d’avui, demanant a Déu nostre Senyor que avancés el temps i que l’àrbitre xiulés el final com més aviat millor. No es pot guanyar un partit i sortir amb la sensació d’haver perdut de golejada, i és que de llarg ha estat el pitjor partit de la temporada. Res ha funcionat com volien les tècniques i les jugadores, i la veritat és que per dir alguna cosa positiva del partit gairebé me l’haig d’inventar. De totes maneres em de recordar que les nenes es troben dins d’un cicle formatiu i que milloraran amb el temps, sens dubte, i per tant no faré cap altre retret com he avançat a l’inici de la crònica. Aquestes jugadores s’han guanyat la nostra confiança amb l’esforç que ens regalen cada partit, i estic segur que el proper cap de setmana faran un bon partit. Bé, a part de l’aspecte esportiu, i a títol individual, voldria dir que avui era un dia especial per l’Aroa, un dia molt difícil per jugar, simplement dir-li que no podem estar més orgullosos d’ella. Com sempre felicitar a H. Ribes 2 pel seu esforç i el comportament tant de l’equip com de l’afició.
Felicitats noies, sempre endavant !!!!
Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutièrrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Amelie Muñoz; Judit Solanelles
Entrenador/a: Nora Muñoz i Olga Nuñez
Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies