Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

exel.lent joc de l’aleví masculí A que guanya el partit

ALEVI ACADEMIA IGUALADA-HANDBOL IGUALADA «A»

Jugadors: Roc Esteve, Alex Arribas, Xavi Alonso, Jan Mari, Eloi Puig, Guiu Gomez, Jan Rojo, Lluc Pons, Erik Angel, Oriol Minguito, Damia Pou.

Entrenadors: Roger Calçada

Palau Poliesportiu O.A.R Gracia Sabadell

Rival: O.A.R. Gracia Sabadell

Resultat : 6-10
Un partit al qual hem anat minvats per l’absència del nostre porter Miquel Baró, lesionat per causes extraesportives, al qual desitgem una ràpida recuperació.
Hem pogut veure un equip molt sòlid, els nostres alevins, que han sortit molt concentrats en tots els aspectes del joc. Això s’ha traduït en tres primeres parts immillorables, sens dubte les millors del campionat. Defensàvem amb serietat, contra atacàvem ràpidament, els nostres atacs eren incisius i precisos i a la porteria és frustraven els tirs de l’atacant. Total que el resultat ha dit el que passava a la pista guanyant les tres parts per àmplia majoria.
La quarta part ha estat un altre partit, potser el cansament, potser la relaxació del resultat aconseguit, potser una barreja de les dues coses …. Ens han escombrat de la pista.
En definitiva un gran partit, que hem vist que concentrats podem plantar cara a qualsevol equip de la lliga i que els partits tenen quatre parts.
FORÇA IGUALADA !!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *