Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Nova espectacular victória dels igualadins en categoría Special

Partit dominat des de bon principi pels nois i noies igualadins

 

SAI CHI ·32  CATALONIA » A » 1

 

L’equip igualadí encarava la IVa jornada d’aquesta lliga amb la il·lusió de seguir invicte després de les tres victòries inicials. El partit va ser des de bon principi pels colors  igualadins, amb el joc habitual de lluita i ganes de fer-ho molt bé i no donant cap pilota per perduda, amb una bona defensa i moltes recuperacions de pilota va fer la victòria més fàcil.

Felicitar als nois del SAI CHI que entrenen molt bé i posen en pràctica les jugades i instruccions entrenades durant la setmana. Seguiu així i destacar el bon debut del Marc Lopez.

Jordi Nieto, Alba Nieto(4), Mª Àngels Marimón (4), Paloma Boix (4), Ismael Bourussi (2), Marc López(2), Carles Pons (2), Manel Cañete(1), Joan Solis (7) i Dani Haudochi (6). Lalo Canales entrenador i Jesús delegat

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *