Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Primera derrota de la temporada per l’infantil A en desplaçament a Bordils

 

Primera derrota de l’ Infantil A a Bordils

El passat diumenge l’infantil A del l’Handbol Igualada es desplaçava fins a Bordils
per jugar el seu corresponent partit.

Durant els primers minuts els nostres jugadors semblaven adormits, amb vàries imprecisions gens habituals aquesta temporada i amb poc encert de cara a gol. Els va costar entrar al partit però a poc a poc es van anar despertant i van entrant en joc marxant al descans amb un 7 a 11 a favor. Que vist el nivell dels dos equips feia preveure que la victòria podia ser seva.

L’inici de la segona part va ser com la primera i els nervis, les imprecisions i potser l’excés de confiança dels nostres jugadors van donar ales al Bordils que va anar recuperant el marcador fins a donar-li la volta. El Bordils es posava 2 gols per davant, i va fer que els igualadins patissin en veure que un partit que tenien molt ben encarat s’havia complicat. Tot i això van continuar lluitant, potser les ganes de capgirar el marcador els feia prendre decisions incorrectes, i els nervis eren evidents. Al minut 22 i a 3 minuts del final el resultat era d’empat, però per molt que van lluitar els igualadins, degut a errades dels nostres jugadors i per decisions arbitrals que no els van afavorir , l’ Igualada va jugar els 2 últims minuts amb 3 jugadors de pista i el porter- van fer impossible recuperar un partit que tenien a l’abast i que finalment van acabar perdent 20 a 18.

Primera derrota dels Infantils que van al capdamunt de la classificació, que ha sigut més per no saber portar el control del partit que no pas per mancances tècniques. I aquest és un dels aprenentatges que els joves jugadors han d’anar adquirint, i que de ben segur amb l’ajut i les indicacions dels seus entrenadors aprendran al llarg de la temporada. Així doncs a extreure’n l’aprenentatge corresponent i a continuar amb el bon ritme de la temporada.

FITXA TÈCNICA

Entrenadors: Nil Subirana I Joel Bretones

Ajudant : Oriol Cirera

Porters: Jan Tardà

Jugadors de pista: Aniol Gumà, Santi Cuevas, Guerau LLansana, Xavier Malpartida, Jaume Magaña, Arnau Vargas, Pol Alonso, Ot Palmés, Roger Trull

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *