Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partit de pur tràmit pel Cadet Femení

1a CATALANA CADET FEMENÍ

HANDBOL RIBES «B»-17 C.H.IGUALADA-35

 

Partit de pur tràmit el disputat dissabte a Les Comes. Ens enfrontàvem a l’equip cuer del grup i potser per això les noies van sortir molt relaxades. Els primers minuts van ser un cúmul de males decisions i passades mal donades que feien que el lluminós reflectís un empat. Posteriorment les noies van millorar, es van posar una mica les piles i amb això n’hi va haver prou per anar agafant avantatge en el marcador. Perquè us feu una idea vam passar del 3-3 a un 10-3 en pocs minuts. Així i tot el joc era poc fluid i la defensa poc exigent del Ribes provocava que ràpidament les noies busquessin la jugada d’un contra un en lloc d’optar per la circulació i el joc en equip. Això no servirà més endavant contra equips de la segona fase amb una defensa més forta. Final de la primera part 17-7. En la segona les noies van seguir ampliant la renda de gols però sense fer un joc vistós ni col·lectiu. Sembla que ens encomanem del joc del rival, la qual cosa ja ens havia passat en partits anteriors, en recordo especialment un contra Sant Esteve Sesrovires. L’equip ha d’agafar la suficient personalitat per imposar el seu joc independentment del que faci el rival, anar a la seva sense estar condicionades per qui tenen davant. Només així milloraran partit a partit sense que sigui imperiosa la necessitat de sentir-se exigides.

 

Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Carla Carbó, Júlia Ars, Ariadna González , Duna Marchante ,Marta López i Aroa Sánchez Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales , Judit Solanelles
Lesionades/Absents: Mireia Montleón, Karen Garcia, Mèlat Olivé i Èlia Dueñas

Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias

Delegats: Jerson Chia i Jordi Lladó

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *