Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

ENTRETINGUT PARTIT D’HANDBOL ALEVÍ MASCULÍ A “LES COMES”

 

 

Aquest dissabte 24 de novembre, els Alevins-A de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada i els Alevins-A del C. Handbol Ribes han disputat un distret partit d’handbol que ha significat per als igualadins el poder aconseguir la tercera victòria consecutiva. De quatre partits jugats fins al moment, n’han guanyat tres (contra els Alevins-A de Sant Esteve Ses Rovires i de Sant Pere de Ribes a Les Comes, i en front el Canovelles a fora), i només han conegut la derrota a casa del Granollers, on, en el primer partit disputat aquesta temporada, l’equip del Vallès Oriental va ser netament superior.

Per part de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada (Alevins-A) han jugat: Miquel Baró i Xavi Alonso com a porters, i com a jugadors de camp Roc Esteve, Àlex Arribas, Jan Marí, Damià Pou, Eloi Puig, Guiu Gómez, Jan Rojo, Lluc Pons, Èrik Angel, i Oriol Minguito, sàviament dirigits pels entrenadors Roger Calzada i Jana Elvira.

Per part del Club Handbol Ribes (Alevins-A) han jugat: Gerard Grohnert, Marc Grohnert, Àlex Mata, Blai Bartra, Òscar Pérez, Leo Cayrol, Leo Besson, Jacob Botella, Guillermo Arnal, i Virgile Rolland, entrenats per Josep Francesc Martínez.

El partit s’ha jugat a la pista poliesportiva de “Les Comes”, i hem pogut veure un serè, ben col.locat, i ben conjuntat equip local que ha guanyat tranquil.lament als de Sant Pere de Ribes. En el primer quart, l’Igualada s’ha imposat amb un destacat marcador de 9 a 4 gols, que inclús ha millorat en el segon quart guanyant per un contundent resultat de 9 a 2 gols. En el tercer quart les defenses i els porters d’ambdós equips s’han imposat clarament a les davanteres, i han quedat empatats a 2 gols. Finalment, en el quart temps, els anoiencs s’han tornat a destacar en el marcador, amb un joc d’atac àgil i precís, que ha fet pujar un resultat de 8 a 5 gols. En conclusió, el partit ha acabat amb un marcador total de 28 a 13 gols a favor de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada.

La porteria ha tornat a estar molt ben protegida pels dos porters igualadins, i la muralla defensiva de l’equip local, amb una vistosa i eficaç col.locació dels seus jugadors, ha provocat la desesperació en moltes ocasions de l’equip visitant, i ha fet errar una vegada i una altra els seus llançaments. A més, els locals han sigut letals en el contraatac tantes vegades com han pogut prendre la pilota al rival, amb un joc de gran nivell dels seus extrems.

Tornarem a destacar tant el joc net de tots dos equips durant el transcurs del partit, com la neutral i correcta actuació arbitral, com l’esportiva i elegant animació de les dues aficions.

Amb aquesta dolça, tot i que treballada victòria, l’equip Aleví-A de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada segueix pujant posicions en la classificació, i, el seu joc, brillant i eficaç, i que els seus entrenadors segueixen polint partit a partit, permet fer-nos somiar amb poder aconseguir moltes més victòries futures que ens duguin a una estel.lar classificació final. De talent no li’n falta pas a aquest equip.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *