Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Bon treball d’equip front un rival superior per l’infantil femení

Partit Infantil Femení

Lloc :Dissabte 24 de novembre de 2018 a les 16:00 hores,

Poliesportiu Can Titó- Vilanova del Camí

CH Vilanova del Camí – 21 Acadèmia Igualada CHI – 17

Ja tinc la solució, contractaré un xamà per aconseguir una poció màgica i treure el malefici que tenim amb els pals de les porteries contràries, perquè després de gairebé deu impactes és com per començar a creure en bruixes. Ha estat un partit amb un final que em deixa una sensació agredolça, perquè després de tota la mala sort que hem tingut només s’ha perdut per quatre gols de diferència enfront d’un equip que en teoria és superior però que avui s’hagués pogut emportar un ensurt. Un bon joc col·lectiu i molta lluita en defensa ens ha permès estar dins del partit tota l’estona, però el factor esmentat i les errades poc usuals en els llançaments ens han penalitzat massa. Final del primer temps 9-8 per l’amfitrió però amb totes les possibilitats intactes per la segona part. Hi ha hagut certs moments al segon temps que no s’ha tingut la intensitat en defensa dels primers vint-i-cinc minuts, i això ha permès uns contraatacs que han donat un marge de 3-4 gols a favor del Vilanova del Camí que s’ha mantingut fins al final. Com sempre ha estat un plaer veure l’esforç físic de les nenes, que no han defallit en cap moment i ens han fet creure en la victòria. Era de llarg el partit més difícil d’aquesta fase i s’ha pogut comprovar que som prou competitives per a no ser un rival fàcil per ningú, sigui qui sigui l’equip contrari. Bé, felicitar al CH Vilanova del Camí pel seu esforç i el comportament tant de l’equip com de l’afició. Felicitats noies, sempre endavant!
Equip : Aroa Sànchez; Rebeca GutièrrezClaudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma GalànIona Gàmez; Marta NuncioRuth López; Ona Fuster; Amelie Muñoz; Judit Solanelles Entrenador/a: Nora Muñoz i Olga Nuñez Delegats : Pilar Arauz

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *