Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victòria de l’infantil femení amb una segona part fantàstica

1ª Catalana Infantil Femení

17 de novembre de 2018 a les 16:00 hores, Pavelló Les Comes- Igualada
Acadèmia Igualada CHI – 26
CH Vilanova del Camí B – 11
Crec que avui la crònica l’hauria de fer la nostra segona entrenadora, l’Olga, per saber que els hi ha dit a les nostres jugadores en el descans del partit per poder canviar d’arrel el joc que fins aquell moment havia estat bastant fluix.

Al llarg de la primera part no s’ha vist la intensitat física que sempre mostra el nostre equip, no hi havia transicions ni fluïdesa, de fet els millors minuts han coincidit amb l’expulsió d’una de les nostres jugadores que ha fet que trobéssim més espais i no fessin un embús a l’atac com fins llavors. Final de la primera part 10-7 i amb la sensació que amb aquella dinàmica podrien acabar perdent, tot i que a priori la diferència de potencial entre els dos conjunts era evident. Doncs bé, no sé si ha estat la xerrada de l’Olga o l’aigua beneïda del vestidor, però la segona part ha estat de llarg els millors vint-i-cinc minuts d’enguany, amb un joc col·lectiu molt bo, amb jugades trenades, bons intercanvis de posicions i una pressió en defensa asfixiant que va deixar sense idees a l’equip contrari. Tinc la sensació que si juguem a partir d’ara com la segona part d’avui podem posar les coses molt difícils als equips rivals, només caldrà que creguin en elles mateixes i que no tinguin els dubtes i absències del primer temps. Final del partit, un 26-11 amb dues lectures ben diferenciades, i farien bé les nenes en saber que no tot és negatiu ni positiu i que per tant sempre hi ha un marge de millora que no deixa lloc al conformisme. Tot i el gran partit de totes i cadascuna de les jugadores a la segona part crec que avui la MVP del partit es trobava a la banqueta amb un braç en cabestrell. Com sempre felicitar al CH Vilanova del Camí pel seu esforç i el comportament tant de l’equip com de l’afició.

Felicitats noies, sempre endavant !

Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutièrrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Ona Fuster; Judit Solanelles
Entrenador/a: Olga Nuñez
Delegats : Pilar Arauz; Olga Hernandez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *