Partit molt lluitat de l’aleví A vers ch Canovelles

ALEVI ACADEMIA IGUALADA-HANDBOL IGUALADA «A» 12 -4 CH CANOVELLES

Palau Poliesportiu Municipal de Canovelles
Rival: CH CANOVELLES
Data: 2018.11.18
Resultat : 4-12
Encara que pel resultat sembli que hagi estat fàcil, us puc assegurar que no ha estat així. En el primer quart els hem enxampat desconcentrats i ens hem imposat gràcies als nostres ràpids atacs. En el segon i tercer temps, s’han aprofitat dels nostres errors en defensa per posar-nos en dificultats que hem tornat a superar pel nostre atac. En l’últim quart hem pressionat en defensa i s’ha vist per la poca quantitat de gols que hem encaixat.
Un bon partit dels nostres Alevins, hem vist com amb rapidesa en l’atac i una bona defensa obtenim bons resultats, cal afinar una mica més la punteria. FORÇA IGUALADA !!!

Jugadors: Roc Esteve, Alex Arribas, Xavi Alonso, Jan Mari, Miquel Baro, Eloi Puig, Guiu Gomez, Jan Rojo, Lluc Pons, Erik Angel, Oriol Minguito, Damia.
Entrenadors: Roger Calçada

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies