Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Empat del Cadet Masculí A amb moments d’inspiració

CADET MASCULÍ «A» FASES PRIMERA
HANDBOL
CERDANYOLA 31 – C. HANDBOL IGUALADA 31

THE WALKING DEAD

Partit important on podíem certificar la classificació amb una victòria, i assegurar-nos la segona plaça del grup, vam començar bé el partit, estàvem controlant el joc, fallàvem en atac, però, paraven els porters i ells no estaven massa fins, vam arribar al descans amb avantatja de 4 gols, la segona meitat, més del mateix, nervis, descontrol, i parcials de 7 gols, que van col·locar els rivals a 3 gols per sobre, temps mort demanat pel míster, i sort d’uns 4 minuts finals molt bons en atac i porteria, van permetre en l’últim sospir empatar en robar una pilota, i passar el últim minut d’infart, amb tres ocasions del rival, uf quin patir.

Nois joves, guapos, forts, intel·ligents, treballadors,en la flor de la vida, feu l’esport que us agrada, feu el favor de no anar caminant per la pista amb el cap cot, amb cara de disgust, enfadats, pochos com diu el míster, voleu fer elfavor de cridar, animar, corre i mengeu-vos el món, si us plau, voleu abraçar, cridar animeu-vos i competir, gràcies a uns quants nois que sí que crideu, animeu i deixeu anar tota la vostra energia, si no no ho aconseguirem.

Entrenats per: David i Eric, César a la part de delegats. Em jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Guillem Nuñez i Miquel Collado
Dani Leon
Foto : susana santos l

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *