Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Bon partit del Cadet masculí b vers el líder de grup

H. ST. LLORENÇ A 38- CADET MASCULÍ B CHI 20

 

Bon començament i en general bon partit de l’equip igualadí contra el primer del grup.

L’equip va tenir un inici amb compromís i seriositat fins que en una jugada accidentada un jugador  va haver de sortir del camp lesionat temporalment. Va suposar un trencament en el ritme que va costar recuperar. Malgrat tot, es va plantar cara i a la mitja part s’arribava amb avantatge de nou gols pel St. Llorenç.

El començament de la segona part  es va jugar amb una energia que va fer que la implicació emocional fos molt alta. Es van produir una sèrie d’expulsions que van deixar a l’equip en inferioritat. Així i tot es va lluitar fins al final amb un nivell de joc que reflecteix l’evolució dels jugadors i l’equip des de l’enfrontament de la primera volta.

S’ha d’acabar d’ajustar que la intensitat de les emocions es converteixi en un motor d’energia constructiva a disposició del joc.

 

Alineació: Noel Badia, Raúl Cáceres, Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Pol Solís i Joan Valentí.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *