Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Al sènior masculí se l’hi escapa la victória en el darrer tram del partit

LLIGA 1ª CATALANA SÈNIOR MASCULINA – JORNADA 7

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA : 30

HANDBOL S.ESTEVE SESROVIRES B : 32

partit jugat el 18-11-2018 al C.E. Les Comes d’Igualada a les 18:15 hores.

Partit que s’ha jugat aquest diumenge passat contra l’Handbol S. Esteve Sesrovires B i que convenia molt guanyar als igualadins, ja que portaven tres partits seguits perduts.
Els primers minuts l’equip local ha dominat l’encontre còmodament i el marcador ho reflectia, al minut 15 el resultat era molt favorable per l’Igualada , 9 a 2, set gols de diferència que el Sant Esteve ha anat retallant a poc a poc, acabant els primers 30 minuts amb un marcador de 14 a 12. Encara no semblava pel joc dels dos equips que a l’equip local se li escapés aquest partit.

En el transcurs de la segona part l’Igualada ha anat dominant el partit, encara que amb petites diferències , 1 o 2 gols, però al conjunt de casa se’l veia fort i semblava que podria aguantar l’embat del Sant Esteve. Quan faltaven 5 minuts pel final el marcador era de 28 a 26, o sigui que quedaven 5 minuts de patir, però pel joc del Igualada es veia factible arribar al final amb victòria, al minut 27’56» , o sigui ratllant el minut 28, els àrbitres han sancionat amb exclusió de 2 minuts a un jugador igualadí, per el tant l’equip ha quedat els dos últims minuts amb un jugador menys i això s’ha fet palès a la pista i ho ha aprofitat molt bé el Sant Esteve i en els últims minuts ha superat al Finques Argent Handbol  Igualada acabant el partit en un 30 a 32.

El Finques Argent Handbol Igualada ha fet un bon joc durant tot el partit però estan de mala sort, han lluitat molt per dominar al Sant Esteve i als últims minuts tot l’esforç s’ha anat a norris. Estan demostrant un bon nivell de joc i que els equips contraris no són millors que ells, però els hi fa falta arrodonir aquest esforç en els últims minuts de partit. La lliga acaba de començar i encara queda molt, però han d’aconseguir capgirar aquesta situació.

FITXA TÈCNICA:

Entrenador: Pol Cantero

Ajudant : Hilari Canales.

A la porteria: Jordi Bermejo (15 aturades), i Carles Serra.
A la pista: Oscar Visa(4), Max Segura (1), Esteban Lezama, David Cubí, Arnau Capitán, Josep Lluis Álvarez (2) Adrià Suero(4), Àlex Maruri (2), David Diaz(4), Xavi Oliva, Jordi Grado (6), Pere Sendra (4), Roger Calzada (3).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *