Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Pas molt important del cadet femení per quedar primeres de grup

1a CATALANA CADET FEMENÍ
C.H. MONTBUI-27 C.H. IGUALADA -31
Pas molt important per quedar primeres de grup.

Ens enfrontàvem al matx més complicat de la primera fase, contra el rival més difícil i a la seva pista,i el partit va tenir dues parts ben diferenciades.
En la primera el nostre equip no va tenir l’eficiència en defensa que ens tenen acostumats. Les jugadores contràries marcaven una i una altra pel seu extrem dret i pel mig de la defensa que incomprensiblement les nostres no eren capaces de tancar. En atac la circulació era bona i les pilotes arribaven als extrems, tot i així seguim perdent un nombre massa elevat de pilotes , la majoria per precipitació en el joc. Final de la primera part amb un ajustat 15-15.
En la segona part les igualadines van pujar la intensitat en la defensa i juntament amb un bon joc d’atac van agafar diverses vegades una diferència de quatre o cinc gols en el marcador . De nou els extrems eren la nostra millor arma , tot i que en diverses ocasions el Montbui va retallar aquesta diferència , en pocs segons les nostres la tornaven a ampliar fins al resultat final de 27-31.
Victòria dedicada a l’Ariadna, a la Marta i a l’Aina que no van poder estar amb les seves companyes per haver de reforçar l’equip juvenil .
Jugadores: Èrika Chia , Núria Garriga , Júlia Lladó, Júlia Ars, Èlia Dueñas, Karen Garcia, Marta Vargas , Mireia Montleón, Carla Carbó, Mèlat Olivé ,Duna Marchante i Aroa Sánchez Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Cedides al juvenil: Aina Hornas, Ariadna González i Marta López
Entrenadors: Sergio Morales i Àngel Arias Delegats: Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *