Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’infantil masculí b perd en un partit molt fluix

Els infantils masculins van jugar aquest dissabte contra el Sant Andreu de Barcelona en un partit que no passarà a la història de bon joc, ja que vam fer un partit molt fluix, en què no va funcionar res, ni en defensa ni en atac.
El partit va començar amb els nostres jugadors molt adormits, fent una defensa molt oberta i sense saber contrarestar l’atac del Sant Andreu, i en atac res de res, sense cap intenció de fer jugades ni transicions per poder fer algun gol. D’aquesta manera la primera part va acabar amb el resultat de 19-7.
A la segona part va començar una mica millor, els nostres van sortir amb idees més clares de com havien de jugar, més concentrat en defensa, i en atac elaborat molt més les jugades, i jugant amb els extrems, cosa que fins aleshores no havien fet.
D’aquesta manera van poder maquillar el resultat i l’imatger, que havien donat en la primera part. El partit va finalitzar amb un 29-14.
Van jugar: Jan Mateo, Guillem, Jordi, Adrià, Quim, Jan M, Benno, Eric, Alex, Raul dirigits per Marc.

 

INFANTIL MASCULI A  21 –  BCN SANT NEGRE 17

Partit molt disputat i lluitat, però sempre per davant del marcador.Nova victoria!! Jugadors:  Aniol Gumà, Guerau Llansana, Arnau Albareda, Arnau Vargas, Jan Tardà, Jaume Magaña, Santi Cuevas, Oriol Pou, Xavier Malpartida, Pol Alonso, Roger Trull i Ot Palmés. Entrenadors: Nil Subirana i Joel Bretones

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *