Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Victória per l’infantil femení amb sensacions molt positives

1ª Catalana Infantil Femení

Lloc :Diumenge 11 de novembre d’octubre de 2018 a les 11:45 hores, Pavelló Montaqua, Santa Margarida de Montbui

CH Montbui – 17

Acadèmia Igualada CHI – 25

Al final les meves cròniques seran com pujar al Shambala, igual tens partits que tot es pujada i no veus mai el moment divertit i d’altres que tot és velocitat i vertigen.

Avui les nostres jugadores han fet el millor partit de la temporada, i ho dic perquè totes han participat del joc, sense excepcions, no com la setmana anterior. Quan l’esforç és compartit i es juga com un equip les coses acostumen a sortir, i encara que no es guanyi les sensacions són sempre positives.

Bé en totes les línies, a la porteria, als laterals, als extrems, al centre i al pivot, totes han jugat un partit complert davant d’un equip complicat. No m’agrada dir noms perquè aquest no és un esport individual, però crec que s’ha de reconèixer els mèrits de la nostra pivot, que tot just és el seu primer any i ho està fent de meravella. Ja és un factor comú en totes les cròniques felicitar a les nenes per l’esforç fet, i avui voldria afegir que m’han agradat les xerrades de la nostra primera entrenadora durant el partit, parlant clar i amb intensitat a les jugadores, són prou llestes i grans per saber entendre les seves directrius, siguin més o menys serioses o amables, per això és la responsable de l’equip. També agrair a la segona entrenadora, l’Olga, que ahir es va tornar a fer mal jugant amb el juvenil i avui ha estat al peu del canó, com sempre, demostrant un compromís especial amb les nenes, ets increïble i gràcies per ser-hi. Bé, com sempre donar l’enhorabona al CH. Montbui pel seu esforç i per l’esportivitat de l’equip i afició.

Felicitats Acadèmia Igualada, sempre endavant !!!!

Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutièrrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Ruth López; Amelie Muñoz; Judit Solanelles

Entrenador/a: Nora Muñoz i Olga Nuñez

Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *