Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Desplaçament del Cadet masculí A resolt amb empat

CADET MASCULÍ «A» FASES PRIMERA
HANDBOL
GAVÀ 31 – C. HANDBOL IGUALADA 31
EN BONA LÌNIA
Desplaçament a una pista, que ja vam trobar-nos amb dificultat en les fases de lliga, bon començament de partit, molt ràpids i agressius en defensa, ens ha portat a fer uns 15 primers minuts espectaculars en defensa i atac, ens hem avançat de 5 gols, i llàstima que hem tingut l’oportunitat de marxar de 6, però un temps mort demanat per l’entrenador rival ha reactivat al Gavà, que han fet bons atacs en zona de pivot i ens han igualat molt el partit, tot i això 14-15 al descans a favor nostre, la segona meitat ha estat molt igualada i en algunes imprecisions , pèrdues de pilotes i una mica de nervis ens han fet patir molt, fins i tot, a punt de perdre el partit en l’últim llançament. Molt bon partit dels nois, i hem de millorar en tancar els partits i ser més segurs i forts mentalment els moments difícils i sobretot els últims minuts dels partits.
Bon treball col·lectiu i de la banqueta, millora en confiança de molts jugadors, ànims a tots i a seguir treballant fort per classificar-nos per primera.
Eric i Edgar, esperem prompta recuperació, i ja us trobem a faltar, una abraçada al Samu i tota la seva família.
Entrenats per: David i Eric, Dani a la part de delegats. Em jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Guillem Nuñez i la ¨Tilda¨¨
Dani Leon
Foto : Susana Santos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *