Desplaçament del Cadet masculí A resolt amb empat

CADET MASCULÍ «A» FASES PRIMERA
HANDBOL
GAVÀ 31 – C. HANDBOL IGUALADA 31
EN BONA LÌNIA
Desplaçament a una pista, que ja vam trobar-nos amb dificultat en les fases de lliga, bon començament de partit, molt ràpids i agressius en defensa, ens ha portat a fer uns 15 primers minuts espectaculars en defensa i atac, ens hem avançat de 5 gols, i llàstima que hem tingut l’oportunitat de marxar de 6, però un temps mort demanat per l’entrenador rival ha reactivat al Gavà, que han fet bons atacs en zona de pivot i ens han igualat molt el partit, tot i això 14-15 al descans a favor nostre, la segona meitat ha estat molt igualada i en algunes imprecisions , pèrdues de pilotes i una mica de nervis ens han fet patir molt, fins i tot, a punt de perdre el partit en l’últim llançament. Molt bon partit dels nois, i hem de millorar en tancar els partits i ser més segurs i forts mentalment els moments difícils i sobretot els últims minuts dels partits.
Bon treball col·lectiu i de la banqueta, millora en confiança de molts jugadors, ànims a tots i a seguir treballant fort per classificar-nos per primera.
Eric i Edgar, esperem prompta recuperació, i ja us trobem a faltar, una abraçada al Samu i tota la seva família.
Entrenats per: David i Eric, Dani a la part de delegats. Em jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Guillem Nuñez i la ¨Tilda¨¨
Dani Leon
Foto : Susana Santos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies