Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cròniques infantil masculí

INFANTIL MASCULI A  39 –  TERRASSA NEGRE  9
Nova victoria en un partit clarament a favor de l’Igualada desde el primer gol.
Entrenats per Nil Subirana i Joel Bretones, han jugat Jaume Magaña, Aniol Gumà, Guerau Llansana, Arnau Albareda, Arnau Vargas, Jan Tardà, Santi Cuevas, Oriol Pou, Xavier Malpartida, Pol Alonso i Roger Trull.

INFANTIL MASCULÍ B

H. SANT JOAN DESPÍ 29 – 28 ACADÈMIA IGUALADA CH IGUALADA

Partit molt disputat per l’infantil masculí Acadèmia Igualada CH Igualada B vers H Sant Joan Despí
Aquest cap de setmana els infantils masculí B van tenir un desplaçament a Sant Joan Despí amb un resultat amarg.

Va ser un partit molt disputat amb alternança en el marcador, en el que l’igualada en tot moment va anar pel partit.

En una primera part els igualadins van intentar portar l’iniciativa en el joc i en el marcador, amb transicions rapides en atac i una defensa ben plantada per intentar contrarestar l’atac del Sant Joan Despí que utilitzava la seva força física contra la nostra defensa. D’aquesta manera vam arribar al final de la primera part amb el resultat del 11-12 a favor
A la segona part va ser còpia de la primera fins que les forces van aguantar per part de l’ Igualada. Va ser llavors quan el Sant Joan Despí va començar a manar en el joc. Quan faltaven 5 minuts els nostres infantils dominaven en el marcador per un ajustat 25-27 però no van poder mantenir aquest avantatge ja que el Sant Joan va treure tota la seva força amb els jugadors més grans que tenia, i els nostres no van poder aguantar aquesta empenta tot i que a falta d’un minut i amb el resultat de 29-28 vam tenir la possibilitat d’empatar el partit amb la pilota a favor, però una pèrdua d’aquesta, d’una manera ximple va provocar que el Sant Joan aprofités i marquès dos gols més, resultat que van arribar fins al final del partit, 31-28.

Van jugar : Guillem, Jan M, Raul, Adrià, Jordi, Quim, Eloi, Jan
Rojo, Jan M. Dirigits per Marc i Pol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *