Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Partit fluix de l’infantil femení tot i la victória

Infantil Femení 1º Catalana 1ª fase

Lloc :Dissabte 3 de novembre d’octubre de 2018 a les 10:00 hores, Pavelló Municipal de Les Comes, Igualada

Acadèmia Igualada CHI – 26 H. Balsareny – 7

Com sempre agrair a les nostres jugadores l’esforç fet al llarg del partit, en aquest sentit són increïbles. D’altra banda no sé com explicar que després de guanyar per gairebé vint gols les sensacions hagin estat negatives. Hem guanyat per la superioritat física i la definició davant de la porteria, però no jugat com un equip ni aprofitat les nostres habilitats, avui no. No podem fer petita l’àrea contrària, aprofitant únicament un terç de l’espai i oblidant-nos que existeix el centre i el costat dret, perquè això en farà perdre en partits més exigents. Crec que aquest era un partit idoni per provar coses noves, perquè l’equip contrari ho permetia, però no hem aprofitat l’oportunitat i em fa l’efecte que no han fet cas de les directrius donades des de la banqueta. Dic tot això perquè de veritat crec que aquestes nenes poden fer molt més del que avui ens han ensenyat, no tot pot quedar-se en una bona defensa tres x tres i una despesa física admirable, les seves possibilitats són més grans i de mica en mica els hi em d’exigir. De totes maneres això no pot ser una crònica de Halloween i semblar que tot sigui negatiu i obscur, ni de bon tros, avui hem estat més encertades a l’atac, fortes en defensa i sense aquells 10-15 minuts d’absència d’altres partits. Estic convençut que les nostres jugadores tenen molt a donar si juguen com un conjunt, com cal, com l’equip que són. Bé, com sempre donar l’enhorabona al H. Balsareny pel seu esforç i per l’esportivitat de l’equip i afició.
Felicitats equip, sempre endavant !!!!

Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutièrrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Tilda Farrés; Ruth López; Judit Solanelles
Entrenador/a: Nora Muñoz i Olga Nuñez

Delegats : Pilar Arauz / Carme Hito

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *