Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Bon resultat del Juvenil femení en desplaçament a Vilanova i la Geltrú

JUVENIL FEMENÍ 1ª CATALANA

CH VILANOVA I LA GELTRU 21 – 22 CH IGUALADA

Partit estrany jugat el passat diumenge a Vilanova i la Geltrú que les nostres jugadores van saber resoldre a la segona part. En l’inici el ch Igualada va mostrar-se superior al vilanova pero cap al final del primer temps les locals van aconseguir reduir distàncies en el lluminós. La segona part les igualadines van mostrar un pèl d’indecisió i tot presagiava que tindríem un final complicat doncs gairebé no disposaven de canvis a la banqueta. Peró tot i al contrari de les aparences les noies es van centrar el joc i la defensa assolint establir un marge de 4 gols a manca de 8 minuts. A les acaballes, ja sense gaires reserves van aguantar el marcador arribant a la victòria final.

Van jugar : Alba Camañes, Andrea Romero, Laia Sanuy, Martona Segura, Jana Elvira, Ariadna Sanjuan,Olga Nuñez , Júlia Lladó, Carla Carbó, Élia Dueñas

Entrenadora: Xènia Martin

Delegada: Eva Almendros

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *