Bon resultat del Juvenil femení en desplaçament a Vilanova i la Geltrú

JUVENIL FEMENÍ 1ª CATALANA

CH VILANOVA I LA GELTRU 21 – 22 CH IGUALADA

Partit estrany jugat el passat diumenge a Vilanova i la Geltrú que les nostres jugadores van saber resoldre a la segona part. En l’inici el ch Igualada va mostrar-se superior al vilanova pero cap al final del primer temps les locals van aconseguir reduir distàncies en el lluminós. La segona part les igualadines van mostrar un pèl d’indecisió i tot presagiava que tindríem un final complicat doncs gairebé no disposaven de canvis a la banqueta. Peró tot i al contrari de les aparences les noies es van centrar el joc i la defensa assolint establir un marge de 4 gols a manca de 8 minuts. A les acaballes, ja sense gaires reserves van aguantar el marcador arribant a la victòria final.

Van jugar : Alba Camañes, Andrea Romero, Laia Sanuy, Martona Segura, Jana Elvira, Ariadna Sanjuan,Olga Nuñez , Júlia Lladó, Carla Carbó, Élia Dueñas

Entrenadora: Xènia Martin

Delegada: Eva Almendros

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies