Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Bon partit dels infantils amb regust de victória

Infantil Masculí B

Acadèmia Igualada CH Igualada 27 – 33 CH Sabadell

Aquest dissabte l’infantil masculí B va rebre el líder de la lliga, CH Sabadell, un equip que fins ara no ha perdut cap partit, i que porta una mitjana de 40 gols per partit a favor i de 20 en contra, és va trobar un equip que en tot moment li va plantar cara i fins i tot van anar per davant en el marcador, cosa que va provocar que el Sabadell és poses nerviós perquè no podia amb el nostre equip.


Va ser llavors quan van començar a fer un joc més dur aprofitant la seva força, ja que la gran majoria del Sabadell eren de segon any en vers els nostres que tots són de primer any, tot i això la primera part, el partit va acabar amb un ajustat 14-16.
La segona part va començar com va acabar la primera, amb el Sabadell jugant molt dur, i els igualadins intentant fer el seu joc ràpid en atac amb transicions elaborades. En tot moment, els nostres jugadors van intentar guanyar el partit i posar-li les coses difícils a l’equip contrari que no sabia com jugar-li.
Finalment el partit va acabar amb un 27-33, cosa que va provocar que el Sabadell marxés de casa nostre amb una victòria amarga, ja que no van poder continuar amb la seva mitjana de gols, tan en contra com a favor.
I els nostres amb una derrota amb sabor de victòria perquè en tot moment van anar pel partit, i fins i tot van poder guanyar el primer classificat.
Van jugar: Guillem, Jan M, Jordi, Adrià, Anton, Vennon, Jan R, Quim, Raul; dirigits per Marc i Pol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *