Cadet masculí A: Amb bon Peu

CADET MASCULÍ «A» FASES PRIMERA
C. HANDBOL IGUALADA 41 – HANDBOL CREU ALTA SABADELL 23

AMB BON PEU
Partit a casa després de dues setmanes per aturada, i contra un rival teòricament el més fluixet del grup. Bon començament, molt intensos i rapidíssims en atac, que ja en els primers minuts es van mostrar molt superiors i de seguida van marxar en el marcador, partit plàcid, molt bons contraatacs i l’equip en tònica positiva, cal rubricar-ho a Gavà la setmana vinent, felicitats a tots, i molt contents per l’Edgar, que aviat el tindrem amb nosaltres.

Entrenats per: David i Eric, César i Dani a la part de delegats. Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Guillem Nuñez, i Miquel Collado.
Dani Leon
Fotògrafa: Susana Santos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies