Cadet masculí A: Amb bon Peu

CADET MASCULÍ «A» FASES PRIMERA
C. HANDBOL IGUALADA 41 – HANDBOL CREU ALTA SABADELL 23

AMB BON PEU
Partit a casa després de dues setmanes per aturada, i contra un rival teòricament el més fluixet del grup. Bon començament, molt intensos i rapidíssims en atac, que ja en els primers minuts es van mostrar molt superiors i de seguida van marxar en el marcador, partit plàcid, molt bons contraatacs i l’equip en tònica positiva, cal rubricar-ho a Gavà la setmana vinent, felicitats a tots, i molt contents per l’Edgar, que aviat el tindrem amb nosaltres.

Entrenats per: David i Eric, César i Dani a la part de delegats. Hem jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Guillem Nuñez, i Miquel Collado.
Dani Leon
Fotògrafa: Susana Santos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies