Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’infantil femení guanya i mostra un bon joc

 

Després de perdre la setmana passada tocava aixecar-nos i guanyar de nou, i així ha sigut. Aquest cop jugàvem contra un equip amb condicions similars a les nostres, amb jugadores de primer any d’infantil que tot just comencen a jugar a l’handbol.

L’equip ha fet un partit seriós i complet en la primera part del partit amb jugades que fins ara no havíem vist gaire , com ara els contraatacs ràpids i amb bona definició davant de porteria. Una altra cosa va ser l’inici de la segona part, que va semblar que les nostres jugadores sortissin deu minuts tard del vestidor fent que l’equip del Ribes s’apropés fins a un ajustat 7-11, encara bo que al final van saber reconduir la situació i es va tornar a agafar un avantatge còmode fins al final.

Encara hi ha conceptes del joc que s’han de millorar, però es pot veure un pas endavant en cada partit i aquest és el camí. Aquest cop s’han vist canvis de posicions que no han suposat un desconcert en el joc de conjunt, i això és complicat tenint en compte el poc temps que porten jugant juntes. Canviant de registre voldria dir que en el decurs del partit hi ha hagut faltes lletges que l’àrbitre no ha sabut aturar, tant fa de quin costat fossin, i s’ha d’entendre que les nenes estan dins d’un cicle formatiu i que és més important transmetre uns valors esportius que uns conceptes tècnics.

Cal donar l’enhorabona a la Clàudia, que després d’uns quants partits sense poder jugar per una lesió al colze ha retornat amb força i ens ha ajudat molt a aconseguir la victòria. Felicitar a les jugadores del Ribes pel seu esforç i l’esportivitat de l’equip i afició.
Felicitats noies, sempre endavant!!!!

Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutièrrez; Claudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Tilda Farrés; Ruth López; Amelie Muñoz; Judit Solanelles

Entrenadores: Nora Muñoz i Olga Nuñez

Delegada : Pilar Arauz

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *