Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Tercer partit de lliga i primera victòria de l’infantil masculí B

Tercer partit de lliga i primera victòria dels infantils masculins B.
Aquest dissabte vàrem jugar un gran partit els nostres infantils de primer any contra el Sant Vicenç. Va ser un partit molt treballat amb defensa i en atac, amb moments del partit que semblava que podíem marxar en el marcador i altres en què el Sant Vicenç s’apropava.
En la primera part els nostres infantils van portar el domini en el marcador en tot moment, sempre per davant, però en el joc, estaven molt igualat amb el Sant Vicenç, tal com demostra en el marcador de la part, amb un 15-14.
A la segona part els Igualadins van sortir pel partit, a marcar diferencia, amb un joc més agressiu en defensa i en atac més efectiu, van poder marxar en el marcador per 3 gols de diferència, que van poder gestionar fins al final de partit.
El resultat final va ser de 30-27, amb bones sensacions de joc, però amb petites coses a corregir, per poder anar creixent com equip, i poder competir contra tots a la lliga.
Van jugar: Jan M. Guillem, Jordi, Raul, Anton, Quim, Vennon, Adrià, dirigits pel Pol.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *