Partit molt competit realitzat per l’aleví masculí A

Aleví Masculí A

KH-7 BM GRANOLLERS- MIQUEL PRAT 12 -4  Acadèmia Igualada CH Igualada
Data: 2018.10.27
Resultat : 12-4
Ha estat un partit molt competit, les dues primeres parts hem aguantat bé encara que ens han superat, després, entre que els contraris s’han vingut amunt i nosaltres ens hem vist afectats per l’esforç físic del principi, han augmentat la diferència considerablement. De tota manera el nostre equip a donat la cara en tot moment, sense enfonsar-se moralment. S’ha de destacar que era el primer partit a camp gran de la temporada i ens hem estrenat en un gran camp. ENDAVANT IGUALADA

Jugadors: Roc Esteve, Alex Arribas, Xavi Alonso, Jan Mari, Miquel Baro, Eloi Puig, Guiu Gomez, Jan Vermell, Lluc Pons, Erik Angel, Oriol Minguito.
Entrenadors: Roger Calçada i Jana Elvira

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies