Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Derrota del sènior masculi que no ha deixat de lluitar

LLIGA 1ª CATALANA SÈNIOR MASCULÍ -JORNADA 4

FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA: 24
HANDBOL PARDINYES LLEIDA : 29

Partit jugat al C.E. Les Comes d’Igualada el dia 27-10-2018 a les 19 hores.

Partit molt complicat pels igualadins, ja que el contrari l’Handbol Pardinyes de Lleida és un equip que aquesta temporada juga a primera divisió catalana, però que la temporada anterior jugava a Lliga Catalana, una lliga superior de la qual va descendir i aquest any s’ha reforçat molt amb nous jugadors i amb la meta clara de tornar a pujar.

Només començar el partit la superioritat del rival s’ha fet palesa i des de l’inici l’Handbol Pardinyes ha anat sempre pel davant en el marcador, tot i això l’Igualada ha plantat sempre cara i les diferències en el marcador han estat en els primers 30 minuts entre 1 i 4 gols a favor dels lleidatans, els igualadins han patit però han aguantat bé el joc agressiu i molt ràpid del Pardinyes, acabant aquest primer temps amb un 11 a 15 pels lleidatans.

En començar la segona part l’Handbol Pardinyes ha sortit molt fort i els primers 5 minuts el resultat parcial ha estat de 12 a 18 , sis gols de diferència, que a altres equips potser els hagués
deixat vençuts, però l’Handbol Igualada ha continuat lluitant i recuperant-se en el marcador i al minut 10 de la segona part el resultat era de 17 a 21, havien recuperat 2 gols de diferència i el Pardinyes és posaba nerviós perquè no havia manera de deixar enrere els igualadins. Han hagut de forçar la màquina a «tope» per poder frenar l’Igualada i per descomptat que ho han fet però no amb la comoditat que es podien esperar, ja que els de l’Anoia fins a l’últim minut ha lluitat pel partit. Final 24 a 29, resultat just amb el desenvolupament del joc dels dos equips.

Bon partit del Finques Argent Handbol Igualada que s’ha enfrontat a un equip, l’Handbol Pardinyes Lleida, que possiblement serà el campió d’aquesta lliga. Els jugadors igualadins, tots del planter, demostren a cada partit que lluiten fins a l’últim minut, un bon joc i si continuen així poden quedar molt ben posicionats en la lliga.

Entrenats per Pol Cantero, ajudant Hilari Canales,
han jugat:
Porters: Jordi Bermejo (12 aturades), Eric Plaza (lesionat)
A la pista : Oscar Visa (3), Jordi Vilarrubias (1), Max segura (2), Esteban Lezama (1), David Cubí, Arnau Capitán,
Josep Lluis Álvarez, Adrià Suero (3), Alex Maruri (1), David Diaz (1), Jordi Grado (3), Marc Vilches (1),
Pere Sendra (7), Roger Calzada (1).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *