Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Derrota de l’infantil femení tot i jugar un gran partit

 

1ª Catalana Infantil Femení
Diumenge 21 d’octubre de 2018 a les 10:00 hores, poliesportiu Les Comes Igualada
Acadèmia Igualada CHI – 11
CH Vilanova del Camí A – 21

Sense veure el partit ningú diria que avui s’ha jugat bastant millor que el cap de setmana passat, però així ha sigut. Era obvi que teníem poques possibilitats i no hi ha hagut miracle, però les sensacions han estat positives.

Les nenes han fet seva la defensa 3×3 habitual, la veritat és que se’ls hi dóna bé i als altres equips els hi costa superar-la. Aquesta intensitat en defensa i la manca d’experiència ha suposat quatre expulsions que encara ha posat més coll amunt el partit, tot i que no hi ha cap dubte que aprendre a gestionar aquesta força ho aniran aprenent amb el temps i la pràctica.

Cal dir que jugar contra un equip on totes les seves jugadores són de segon any d’infantil suposa molta diferència tant en l’àmbit físic com a tècnic, i això ha quedat palès en el decurs del partit. En general les nostres jugadores han mogut bé la pilota i han aconseguit bons intercanvis, però de vegades dubtaven a l’hora d’escollir la millor opció i acabaven perdent la possessió de la mateixa i facilitant l’atac ràpid de l’oponent. Com sempre voldria felicitar i reconèixer la tasca de totes i cadascuna de les nostres jugadores, però crec que avui és just destacar l’actuació de la nostra portera i també de la nostra capitana, que han fet un partit molt complet.

Estic convençut que els pròxims partits seran més favorables i les nostres jugadores demostraran tot el que saben fer. Bé, per finalitzar cal donar l’enhorabona a les jugadores del Vilanova del Camí per la seva victòria i per l’esportivitat de l’equip i afició.
Felicitats Acadèmia Igualada Handbol Igualada, sempre endavant!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *