Derrota de l’infantil femení tot i jugar un gran partit

 

1ª Catalana Infantil Femení
Diumenge 21 d’octubre de 2018 a les 10:00 hores, poliesportiu Les Comes Igualada
Acadèmia Igualada CHI – 11
CH Vilanova del Camí A – 21

Sense veure el partit ningú diria que avui s’ha jugat bastant millor que el cap de setmana passat, però així ha sigut. Era obvi que teníem poques possibilitats i no hi ha hagut miracle, però les sensacions han estat positives.

Les nenes han fet seva la defensa 3×3 habitual, la veritat és que se’ls hi dóna bé i als altres equips els hi costa superar-la. Aquesta intensitat en defensa i la manca d’experiència ha suposat quatre expulsions que encara ha posat més coll amunt el partit, tot i que no hi ha cap dubte que aprendre a gestionar aquesta força ho aniran aprenent amb el temps i la pràctica.

Cal dir que jugar contra un equip on totes les seves jugadores són de segon any d’infantil suposa molta diferència tant en l’àmbit físic com a tècnic, i això ha quedat palès en el decurs del partit. En general les nostres jugadores han mogut bé la pilota i han aconseguit bons intercanvis, però de vegades dubtaven a l’hora d’escollir la millor opció i acabaven perdent la possessió de la mateixa i facilitant l’atac ràpid de l’oponent. Com sempre voldria felicitar i reconèixer la tasca de totes i cadascuna de les nostres jugadores, però crec que avui és just destacar l’actuació de la nostra portera i també de la nostra capitana, que han fet un partit molt complet.

Estic convençut que els pròxims partits seran més favorables i les nostres jugadores demostraran tot el que saben fer. Bé, per finalitzar cal donar l’enhorabona a les jugadores del Vilanova del Camí per la seva victòria i per l’esportivitat de l’equip i afició.
Felicitats Acadèmia Igualada Handbol Igualada, sempre endavant!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies