Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Exel.lent partit del Cadet Femení que lidera el grup B

1a CATALANA CADET FEMENÍ
HANDBOL RIBES «B«-15 C.H. IGUALADA -30

Molt bon partit el jugat dissabte passat per les nostres cadets. El partit va començar amb les igualadines a mig gas, això va durar el primer quart d’hora de l’enfrontament i fins aquí ens va poder segui el ritme el Ribes.

A partir d’aquest moment les nostres van prémer l’accelerador i si en el minut 20 el resultat era de 6-8, a la mitja part el marcador ja reflectia un clar 8-16.
La segona part també va ser excel·lent, amb bona circulació, fent contraatacs quan calia, elaborant les jugades i sobretot jugant amb equip per sobre de les individualitats.
Impressionant les defenses en inferioritat de les nostres, la seva basculació feia que les atacants del Ribes tinguessin gairebé més problemes que quan defensàvem amb sis.
Al final del partit les nostres noies seguien amb un ritme alt, estaven fresques per la rotació de banqueta que tenien i això les va permetre arribar als 30 gols.
Partit per gaudir on s’ha vist reflectida la feina realitzada pel cos tècnic i les ganes de les noies, la victòria ens permet ser líders en solitari del grup B.

Jugadores: Èrika Chia , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Júlia Ars, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González, Marta Vargas , Mireia Montleón, Carla Carbó, Mèlat Olivé i Duna Marchante Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales
Entrenadors: Sergio Morales i Àngel Arias Delegats: Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *