Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Els equips alevins masculíns engegen competició amb energia

CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ MASCULÍ-MIXT nivell 2 fase 1a grup B

Un equip amb molt potencial

Acadèmia Igualada Handbol Igualada B 6 – 10 EH Sant Vicenç B-Bar Mi casa

El dissabte 20 d’octubre l’equip Aleví Masculí del Club Handbol Igualada va jugar la primera jornada de la primera fase del Campionat de Catalunya enfront de l’equip del CH Sant Vicenç.
L’equip igualadí va mostrar una gran concentració en la major part del partit. Els nois jugaven valents a l’atac i alhora vigilants en la defensa; encara que una major seguretat defensiva els hagués pogut donar la victòria del partit. Es va guanyar el segon període, però es van perdre els altres tres per una mínima diferència de gols. Els jugadors del CHI van jugar tot el matx amb gran energia, cosa que demostra una bona preparació física i el gran potencial que aquest equip deixarà veure partit a partit.

A entrenar de valent amb la il·lusió posada en la segona jornada.
Dirigits per Max Segura i Alba Camañes, van jugar: Roc Esteve, Biel Homs, Nil Camps, Bru Margalef, Quim Viaña, Rubén Cámara, Marc Borrega i Pau Tardà.

 

Alevins nivell 1

Matinal Semi-lúdica d’Handbol herba al Parc Central. S’ho han passat d’allò més divertit. Dos partits i moltes rialles intentant inventar regles. Se’ls veu forts per començar la temporada.

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *