Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Els Cadets Masculí guanyen en partits complicats

OAR GRACIA SABADELL 28- CHI CADET MASCULÍ B 33

Partit competit amb molts moments d’igualtat o de diferències mínimes.
Tot i un inici irregular per part de l’equip igualadí, sobretot pel que fa a la defensa, s’ha sabut ressituar i mantenir la intensitat necessària per remuntar i acabar amb un resultat favorable.


En moments decisius del partit, les intervencions del porter igualadí han acabat d’arrodonir les bones dinàmiques de l’equip.

Ha estat un partit amb bona sintonia per part dels dos equips respecte a l’esportivitat.

Alineació: Noel Badia, Igor Brunet, Raúl Cáceres, Hugo Cazorla, Adrià Gagliano, Jan López, Marc Monclús (a la porteria), Sergi Noguera, Àlex Pajuelo, Pol Solís, Joan Valentí.

 

CADET MASCULÍ «A» FASES PRIMERA

HANDBOL SANT ESTEVE PALAUTORDERA 30 – C. HANDBOL IGUALADA 40

ACTIVATS

Primer desplaçament a pista complicada, i molt bon partit de tots els nois, bona actitud defensiva i molta fluïdesa en atac, que ens va permetre corre i provar els extrems, que tots vam estar molt encertats.

Un començament una mica travat, vam poder marcar diferencies, després d’un temps mort, demanat per aclarir idees, i a partit d’aquí, els nois molt treballadors i solidaris, es van deixar anar, i van fer un bon forat al marcador, que res van poder fer l’equip Vallesà.
Bon treball col·lectiu i millora en confiança de molts jugadors, ànims a tots i a seguir treballant for per classificar-nos per primera.

Entrenats per: David i Eric, César a la part de delegats. Em jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes, Lluc Farrés, Gil Farrés, Marc Vidal, Martí Gubern, Guillem Nuñez

DaniLeon

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *