Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Celebrada la 12ena edició de l’handbol gespa al parc central d’igualada

Aquest passat dissabte va tenir lloc la dotzena edició de l´handbol gespa ciutat d’igualada que per segona vegada es va celebrar al parc central, la previsió de pluja durant el divendres va crear la incertesa en què l’activitat es pogués realitzar, però l’aturada en les precipitacions la nit d´abans va ser definitiva per poder muntar pistes i poder veure com els petits s’ho passessin d´allò més bé jugant a handbol.


23 equips s’inscrivien en aquesta ocasió en tres categories prebenjamí, benjamí i aleví doblant als inscrits en la passada edició i fins i tot venint equips des de fora de la nostra comarca com va ser l’Handbol Santpedor amb la inscripció d´un equip pre-benjamí i un altre benjamí, aquesta una competició sense classificació on només comptava el pasar-ho bé.
Més de 200 infants van gaudir d’un matí , humit a l’inici però amb un sol radiant cap al migdia en un magnífic parc central on practicar l’handbol abans engegar els jocs escolars .

Des del Club Handbol Igualada volem agrair a tots per la vostra participació, als voluntaris que ho van fer possible i a les entitats per la bona predisposició i ajuda i penseu que l’any que ve us esperem a tots una altra vegada i als que no han pogut assistir també !

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *