Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

cróniques cadets masculí

CADET MASCULÍ «A» FASES PRIMERA
CH IGUALADA 26 – HANDBOL CERDANYOLA 26
DESCONTROLATS
Primer partit de la fase regular a classificació per primera, partit travat i no controlat en cap moment, vam començar amb 0-2 de parcial, vam fer un bon parcial i posant-nos davant de 5 gols, però molts nervis i descontrol, moltes pèrdues i no efectius davant porteria, ens van penalitzar molt, i la segona meitat vam anar sempre remolc, i sort d’empatar al últim segon.


Hem de controlar, parar i accelerar en els moments oportuns, i ser més contundents en defensa, els nois han de fer un pas endavant, si no patirem i, som cadet de segon any.

Entrenats per : David i Eric, Dani i César a la part de delegats, Edgar Marí soport a banqueta
Em jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes,Lluc Farrés, Gil Farrés, Miquel Collado, Marc Vidal, Martí Guvern, Guillem Nuñez

CADET MASCULÍ B CHI – H. ST LLORENÇ

Partit amb ritmes desiguals i un domini del contraatac per part del St. Llorenç que ha marcat les diferències des de bon començament. A aquest fet se sumava la fortalesa més gran i envergadura física i comptar amb més canvis a la banqueta.

Amb un resultat de 27-51 es posa en evidència que es necessita un procés d’adaptació a la categoria. Així i tot s’ha de destacar el joc desenvolupat per l’equip, sobretot a la segona part en què hi ha hagut una major efectivitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *