cróniques cadets masculí

CADET MASCULÍ «A» FASES PRIMERA
CH IGUALADA 26 – HANDBOL CERDANYOLA 26
DESCONTROLATS
Primer partit de la fase regular a classificació per primera, partit travat i no controlat en cap moment, vam començar amb 0-2 de parcial, vam fer un bon parcial i posant-nos davant de 5 gols, però molts nervis i descontrol, moltes pèrdues i no efectius davant porteria, ens van penalitzar molt, i la segona meitat vam anar sempre remolc, i sort d’empatar al últim segon.


Hem de controlar, parar i accelerar en els moments oportuns, i ser més contundents en defensa, els nois han de fer un pas endavant, si no patirem i, som cadet de segon any.

Entrenats per : David i Eric, Dani i César a la part de delegats, Edgar Marí soport a banqueta
Em jugat amb: Dani Leon, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes,Lluc Farrés, Gil Farrés, Miquel Collado, Marc Vidal, Martí Guvern, Guillem Nuñez

CADET MASCULÍ B CHI – H. ST LLORENÇ

Partit amb ritmes desiguals i un domini del contraatac per part del St. Llorenç que ha marcat les diferències des de bon començament. A aquest fet se sumava la fortalesa més gran i envergadura física i comptar amb més canvis a la banqueta.

Amb un resultat de 27-51 es posa en evidència que es necessita un procés d’adaptació a la categoria. Així i tot s’ha de destacar el joc desenvolupat per l’equip, sobretot a la segona part en què hi ha hagut una major efectivitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies