Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Bon començament per l’equip Special Sai CH Igualada

BON COMENÇAMENT
CARDEDEU VERMELL 15 – SAI CHI 17
El primer partit de la temporada pels nois del Special vers contra els amics de Cardedeu Vermell. En principi un rival de el mateix nivell que va començar molt fort en què el Cardedeu va marcar un bon ritme de joc.,els igualadins va sortir una mica nerviosos pero a poc a poc va anar agafar el ritme del partit.

La primera part va acabar amb un empat a 7. A la represa els igualadins va sortir més tranquils i van començar a desplegar el seu joc habitual i agafaven renda de 1 gol faltant poc per acabar el partit però una recuperació de pilota va propiciar un contraatac igualadí per sentenciar el partit de dos gols. Felicitar als nois del Lalo per l’actitud i compromís durant el partit.
EQUIP SPECIAL: Jordi Nieto (porter), Alba Nieto, Ivan Uri, Dani haudochi, Manel Cañete, Paloma Bosch, Carles Fons, Ismael i Joan solis.
Delegat : Jesus
Entrenador: Lalo canales

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *