Pretemporada Cadet Femení CHI – H. Sant Esteve Sesrovires

PRETEMPORADA CADET FEMENÍ

C.H.IGUALADA-39 C.H. SANT ESTEVE SESROVIRES-17

Partit descafeïnat el jugat dissabte a les 16:00 hores a Les Comes.
No es pot extreure cap conclusió d’aquest enfrontament per la gran diferència de nivell que hi havia entre els dos equips. El partit va començar i ràpidament es va veure que no hi havia color entre els dos conjunts. Sense jugar bé, amb errades en les passades, jugant molt en individual i amb contraatacs precipitats, les nostres noies anaven de mica en mica agafant cada vegada més distància en el marcador.
Final de la primera part 17-9.


La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera i només amb una mica d’esforç en defensa, la distància s’anava fent cada cop més gran.
Si és cert que es va jugar tot el partit en defensa 3-3 i amb algunes jugadores rotant fora de la seva posició habitual.
Finalitzada ja la ronda d’amistosos, em dóna la impressió que les noies han anat de més a menys, que s’han vist massa superiors en tots els partits i que els ha faltat un rival que les fes baixar del paradís anomenat «Guanyar és fàcil» fent-les tocar de peus a terra.
La setmana vinent comença la competició oficial i l’Handbol Montbui de ben segur les exigirà més si volen començar la temporada oficial amb bon peu.
Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Mireia Montleón, Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González i Duna Marchante Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Carla Carbó, Mèlat Olivé i Júlia Ars
Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias Delegats: Jerson Chia

Jordi Lladó

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies