Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Pretemporada Cadet Femení CHI – H. Sant Esteve Sesrovires

PRETEMPORADA CADET FEMENÍ

C.H.IGUALADA-39 C.H. SANT ESTEVE SESROVIRES-17

Partit descafeïnat el jugat dissabte a les 16:00 hores a Les Comes.
No es pot extreure cap conclusió d’aquest enfrontament per la gran diferència de nivell que hi havia entre els dos equips. El partit va començar i ràpidament es va veure que no hi havia color entre els dos conjunts. Sense jugar bé, amb errades en les passades, jugant molt en individual i amb contraatacs precipitats, les nostres noies anaven de mica en mica agafant cada vegada més distància en el marcador.
Final de la primera part 17-9.


La segona part va seguir la mateixa tònica que la primera i només amb una mica d’esforç en defensa, la distància s’anava fent cada cop més gran.
Si és cert que es va jugar tot el partit en defensa 3-3 i amb algunes jugadores rotant fora de la seva posició habitual.
Finalitzada ja la ronda d’amistosos, em dóna la impressió que les noies han anat de més a menys, que s’han vist massa superiors en tots els partits i que els ha faltat un rival que les fes baixar del paradís anomenat «Guanyar és fàcil» fent-les tocar de peus a terra.
La setmana vinent comença la competició oficial i l’Handbol Montbui de ben segur les exigirà més si volen començar la temporada oficial amb bon peu.
Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Mireia Montleón, Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González i Duna Marchante Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Carla Carbó, Mèlat Olivé i Júlia Ars
Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias Delegats: Jerson Chia

Jordi Lladó

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *