El juvenil femení inicia competició amb empat

PRIMERA CATALANA D´HANDBOL
JUVENIL FEMENÍ
07-10-2018

CH IGUALADA 21 – ST LLORENÇ 21
Primer partit de lliga per a les Juvenils que van sortir molt endollades a la pista. Tot i això el H. Sant Llorenç disposava una forta defensa que a les Igualadines els costava de superar, arribant a marxar en el marcador amb una diferència de 3 gols.

A la segona part l’igualada va augmentar la intensitat arribant a recuperar el marcador i distanciant-se del sant Llorenç. En els minuts finals les exclusions van permetre la recuperació del marcador acabant amb empat final.
Ànims i a seguir!!
Jugat amb: Alba Camanyes, Andrea Romero, Ariadna González, Ariadna Sanjuán, Duna Marchante, Èlia Dueñas, Jana Elvira, Laia Sanuy, Marta Segura i Olga Núñez.
Entrenadora: Xènia Martín. Delegats: Eva Almendros i Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies