El juvenil femení inicia competició amb empat

PRIMERA CATALANA D´HANDBOL
JUVENIL FEMENÍ
07-10-2018

CH IGUALADA 21 – ST LLORENÇ 21
Primer partit de lliga per a les Juvenils que van sortir molt endollades a la pista. Tot i això el H. Sant Llorenç disposava una forta defensa que a les Igualadines els costava de superar, arribant a marxar en el marcador amb una diferència de 3 gols.

A la segona part l’igualada va augmentar la intensitat arribant a recuperar el marcador i distanciant-se del sant Llorenç. En els minuts finals les exclusions van permetre la recuperació del marcador acabant amb empat final.
Ànims i a seguir!!
Jugat amb: Alba Camanyes, Andrea Romero, Ariadna González, Ariadna Sanjuán, Duna Marchante, Èlia Dueñas, Jana Elvira, Laia Sanuy, Marta Segura i Olga Núñez.
Entrenadora: Xènia Martín. Delegats: Eva Almendros i Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies