Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’infantil femení d’Olga Nuñez continua millorant

Pretemporada Infantil Femení
Lloc :Dissabte 29 de setembre a les 12:00 hores, poliesportiu Mont Aqua, Santa Margarida de Montbui
Partit Amistós
C.H Montbui – 8
Acadèmia Igualada CHI – 17

Una setmana, només una setmana ha calgut per canviar les sensacions deixades en els últims dos partits, la millora de l’equip es va percibint als partits. Defensa còmode per les nostres jugadores, sense complicacions i fent-ho fàcil, deixant a l’equip amfitrió en només vuit gols en tot el partit.

Aquest cop les nenes han fet cas a les indicacions donades des de la banqueta, a excepció de deu minuts de la primera part que semblava que juguessin tretze jugadores contra la nostra portera… encara rai que s’ho passava bé aturant-ho tot, que si no hagués estat bastant més complicat.

Cal destacar que les nenes hagin sabut adaptar-se als canvis de posicions constants que hi ha hagut al llarg del partit, sobretot pel que fa a les més joves. S’ha notat una millora més que evident, tot i que és just reconèixer que potser té alguna cosa a veure el fet que juguéssim contra un equip igual de jove i inexpert que el nostre, un altre equip que s’està coneixent i que té molt recorregut per endavant, cal felicitar-los també.
Una altra setmana dir que s’ha de reconèixer la tasca de la nostra segona entrenadora, l’Olga, que de nou ha tornat a dirigir l’equip, i la veritat, ens estem acostumant…
Hem Jugat amb: Aroa Sànchez; Rebeca Gutiérrez; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma Galàn; Iona Gàmez; Marta Nuncio; Tilda Farrés; Amelia Muñoz;Judit Solanelles

Lesionades: Claudia Buchaca i Ruth Lopez
Entrenadora : Olga Nuñez , Ajudant: Joel Solanelles
Delegats : Pilar Arauz

 

Galería de Fotos

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *