Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El cadet masculí A juga les fases amb bones opcions

CADET MASCULÍ FASES LLIGA

HANDBOL MOLINS DE REI 33 – CH IGUALADA » A» 23

HANDBOL GAVA 30 – CH IGUALADA «A» 33

CH IGUALADA «A» 30 – H. LES FRANQUESSES 39

Amb opcions:

Cap de setmana de fases per accedir a lliga, era el termòmetre per mesurar la pretemporada i les opcions de lluitar amb equips amb els mateixos objectius.

Partit a molins molt estrany, sensacions d’impotència i de ràbia davant la lesió greu d´un company i de la incompetència total d´un àrbitre nefast i molt mal educat. No va sortir res bé.

Desplaçament a Gavà, on els nois es van treure el cop dur de divendres i van treballar i jugar amb tot, bon partit i resultat que ens donava opcions de classificació.

Tercer partit, a casa, bon ambient i ganes de fer bon partit, primers minuts on el rival va marcar ja les seves cartes i ja es va veure que seria molt complicat, primera part molt irregular, que ens va treure del partit, bona segona meitat dels nois, sense complexos i a per totes fins al final.

Agrair l’esforç enorme de tots els nois amb molèsties i lesions, que han treballat com mai per recuperar-se i donar-ho tot per l’equip, gràcies pel compromís.

Res pot tapar la mala nit que vam passar amb la lesió de l’Èdgar, res no compensa el patiment del noi i els pares i companys, només podem recolzar i animar-lo a recuperar-se aviat, i que el trobem molt a faltar, cuida’t i una abraçada Edgar.

Entrenats per: David i Eric PlazaDani a la part de delegat

Hem jugat amb: Edgar Marí, Isaac Castro, Sergi CallejasDimas fruitós, Eric Perianes,Lluc Farrés, Gil Farrés, Miquel Collado, Marc Vidal, Martí Gubern, Guillem Núñez , Raúl Caceres i Hugo Cazorla.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *