Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Amistós de gran nivell jugat pel Cadet Masculí B

 

PRETEMPORADA CADET B MASCULÍ

CH IGUALADA 32 – BM ESPARREGUERA 41

Amistós de gran nivell

3r partit de pretemporada del l’equip cadet B, aquesta setmana rebíem la visita del BM Esparreguera, actual sots-campió de copa.


Fluix inici de l’equip igualadí on la manca de profunditat defensiva i de determinació en atac provoca pèrdues de pilota i gols fàcils a el seu rivals que aconsegueixen una renda de 3 gols. De mica en mica els locals van entrant al partit, alternant bon joc col·lectiu i accions individuals de qualitat. La profunditat defensiva va augmentar i va permetre recuperar pilotes i aconseguir gols de contraatac. La igualtat al marcador es va mantenir fins al final de la 1a part quan l’equip de Baix Llobregat va tornar a aconseguir un avantatge de 3 gols (15-18).

A la 2a part els visitants van millorar, especialment en defensa, i l’Igualada va sortir totalment del partit. Sense ordre i amb precipitacions tant en atac com en les sortides defensives el marcador es va anar eixamplant fins a superar els 10 gols de diferència.

A tram final i després d’alguna prova típica d’aquestes dates de pretemporada l’equip es va refer i va tornar a demostrar la seva millor versió. Tot i la irregularitat en el joc, els bons moments d’handbol que s’han vist avui han d’augmentar al llarg de la temporada per poder competir amb garanties a 1a catalana. El Dissabte vinent a les 18:00 al Pavelló Polivalent de Les Comes es disputarà l’últim partit de preparació davant l’ OAR Gracia de Sabadell B, que ve de disputar el Top 4 infantil la temporada passada.

Van Jugar : Marc Monclus, Igor Brunet, Sergi Noguera, Hugo Cazorla, Raul Caceres, Joan Valenti, Pol Solis, Noel Badia, Jan Lopez, Adria Gagliano
Entrenador: Enzo Visa

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *