Amistós de gran nivell jugat pel Cadet Masculí B

 

PRETEMPORADA CADET B MASCULÍ

CH IGUALADA 32 – BM ESPARREGUERA 41

Amistós de gran nivell

3r partit de pretemporada del l’equip cadet B, aquesta setmana rebíem la visita del BM Esparreguera, actual sots-campió de copa.


Fluix inici de l’equip igualadí on la manca de profunditat defensiva i de determinació en atac provoca pèrdues de pilota i gols fàcils a el seu rivals que aconsegueixen una renda de 3 gols. De mica en mica els locals van entrant al partit, alternant bon joc col·lectiu i accions individuals de qualitat. La profunditat defensiva va augmentar i va permetre recuperar pilotes i aconseguir gols de contraatac. La igualtat al marcador es va mantenir fins al final de la 1a part quan l’equip de Baix Llobregat va tornar a aconseguir un avantatge de 3 gols (15-18).

A la 2a part els visitants van millorar, especialment en defensa, i l’Igualada va sortir totalment del partit. Sense ordre i amb precipitacions tant en atac com en les sortides defensives el marcador es va anar eixamplant fins a superar els 10 gols de diferència.

A tram final i després d’alguna prova típica d’aquestes dates de pretemporada l’equip es va refer i va tornar a demostrar la seva millor versió. Tot i la irregularitat en el joc, els bons moments d’handbol que s’han vist avui han d’augmentar al llarg de la temporada per poder competir amb garanties a 1a catalana. El Dissabte vinent a les 18:00 al Pavelló Polivalent de Les Comes es disputarà l’últim partit de preparació davant l’ OAR Gracia de Sabadell B, que ve de disputar el Top 4 infantil la temporada passada.

Van Jugar : Marc Monclus, Igor Brunet, Sergi Noguera, Hugo Cazorla, Raul Caceres, Joan Valenti, Pol Solis, Noel Badia, Jan Lopez, Adria Gagliano
Entrenador: Enzo Visa

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies