Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Tercer partit de pretemporada i tercera victória pel Cadet Femení

PRETEMPORADA CADET FEMENÍ
C.H.IGUALADA-19 C.H. SANT LLORENÇ-10

Tercer partit de pretemporada i tercera victòria de les nostres cadets. Deixant de banda aquest aspecte evidentment positiu, en la meva opinió ha estat el partit més fluix dels tres que han jugat. Donar la benvinguda a la Duna com a nova incorporació a l’equip, esperant que gaudeixi molt amb les seves noves companyes.


El primer quart d’hora de la segona part va estar prou bé, bona circulació, bona defensa i gols des de diferents posicions. A l’igual que en l’últim partit, a partir del minut quinze canvis d’equip i segona unitat a pista. Aquesta vegada no va funcionar tan bé com anteriorment, si bé en defensa no es va baixar el nivell, en atac sí que hi va haver una davallada important per una circulació lenta de pilota que no arribava mai als extrems i sense idees en general.
Final de la primera part 8-5.
La segona part va anar millor i no es va notar tant canvi d’un equip a l’altre. Cal dir que el Sant Llorenç feia una defensa molt bona i que recordava bastant a la nostra. Les porteres molt bé, seguint la tònica dels últims partits.
Ens falta imprimir molt més ritme als partits, amb setze jugadores es pot anar a tot gas tota l’estona i macerar les jugades fent moure l’equip contrari de banda a banda en lloc de buscar el llançament o la jugada en els primers segons de l’atac. Segur que amb la feina del cos tècnic i la bona predisposició de les noies ho aconseguiran.
El millor del partit va ser el ball final de les nostres amb coreografia inclosa al qual es va afegir l’ equip contrari, donant una imatge final d’esportivitat i bon rotllo que deixava molt bon gust de boca. Si és que aquestes noies contagien alegria per allà on van!!

Jugadores: Èrika Chia , Marta Vargas , Mireia Montleón, Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Júlia Ars, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González i Duna Marchante Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Carla Carbó, Mèlat Olivé
Entrenadors: Sergio Morales i Ángel Arias Delegats: Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *