Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Pretemporada Infantil Masculí A front BM LaRoca

PRETEMPORADA INFANTIL MASCULÍ
CH La Roca A 30 – 15 Acadèmia Igualada – Handbol Igualada A
Primera derrota de la temporada
Diumenge 23 de setembre s’enfrontaven l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada-Handbol Igualada A i l’equip infantil a del CH la Roca, en el Pavelló Municipal de La Roca del Vallès.
Tercer partit i primera derrota de la pretemporada contra un bon equip que va plantejar un joc intens i amb una molt bona condició física. Els igualadins van mostrar una bona actitud i motivació, però van estar una mica parats en atac i en algunes ocasions poc encertats. Tot i que La Roca va crear dificultats als jugadors igualadins.

Van ser els pocs recursos en atac el que va impedir que ens apropéssim a ells en el marcador.
Va ser un partit disputat fins al final, la diferencia de gols final no reflecteix la diferència de joc que es va veure entre els dos equips dins la pista.
Toca seguir formant-se com a equip i millorar en alguns aspectes, però després dels tres partits de pretemporada les sensacions són bones de cara a les fases d’aquest cap de setmana. De ganes no els hi falten!!
Dirigits per Joel Bretones, van jugar: Aitor Doncel, Jan Tardà, Arnau Vargas, Aniol Gumà, Guerau Llansana, Arnau Albareda, Roger Trull, Santi Cuevas, Oriol Cirera, Oriol Pou i Jaume Magaña.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *