Pretemporada Infantil Femení HSJD – Académia Igualada Handbol Igualada

Partit amistós Infantil Femení

Lloc : Poliesportiu Salvador Gimeno de Sant Joan Despí,

diumenge 23 de setembre a les 09:30 hores

C.H Sant Joan Despí – 33 Acadèmia Igualada – 4

Res a fer per les nostres noies tot i que es van veure algunes millores en el joc general, amb replegaments defensius que tot i l’esforç no van servir per contenir l’equip local, que juga a un altre nivell.

El club local s’estava preparant per jugar les fases per lliga i nosaltres tot just ens estem coneixent, resultat, una diferència tan gran que per res a de ser la nostra referència per valorar el que pot ser l’any en curs. La base per poder millorar és l’esforç, i en aquest aspecte les nostres jugadores van fer tot el possible, no van estalviar esforços tot i no veure’s reflectits en el marcador i aquest ha de ser el camí… i si ja posats a fer fessin més cas de les indicacions de la nostra entrenadora també avançaríem més, tot s’ha de dir.

Bé, tenim molt marge de millora i això ha de motivar l’entorn de l’equip i sobretot a les jugadores, que s’han de creure que són capaces de fer-ho i que hi hauran partits on el resultat serà a l’invers, segur, perquè tenen fonaments per fer-ho i ganes d’aconseguir-ho. Ànims noies!!!!!!!!!

Cal reconèixer de nou la tasca de la nostra segona entrenadora, l’Olga, que ha tornat a sortir de titular a la banqueta.

Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Clàudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma GalànIona Gàmez; Marta NuncioTilda Farrés; Judit Solanelles

Entrenadora : Olga Nuñez  Ajudant: Joel Solanelles

Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies