Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Pretemporada Infantil Femení HSJD – Académia Igualada Handbol Igualada

Partit amistós Infantil Femení

Lloc : Poliesportiu Salvador Gimeno de Sant Joan Despí,

diumenge 23 de setembre a les 09:30 hores

C.H Sant Joan Despí – 33 Acadèmia Igualada – 4

Res a fer per les nostres noies tot i que es van veure algunes millores en el joc general, amb replegaments defensius que tot i l’esforç no van servir per contenir l’equip local, que juga a un altre nivell.

El club local s’estava preparant per jugar les fases per lliga i nosaltres tot just ens estem coneixent, resultat, una diferència tan gran que per res a de ser la nostra referència per valorar el que pot ser l’any en curs. La base per poder millorar és l’esforç, i en aquest aspecte les nostres jugadores van fer tot el possible, no van estalviar esforços tot i no veure’s reflectits en el marcador i aquest ha de ser el camí… i si ja posats a fer fessin més cas de les indicacions de la nostra entrenadora també avançaríem més, tot s’ha de dir.

Bé, tenim molt marge de millora i això ha de motivar l’entorn de l’equip i sobretot a les jugadores, que s’han de creure que són capaces de fer-ho i que hi hauran partits on el resultat serà a l’invers, segur, perquè tenen fonaments per fer-ho i ganes d’aconseguir-ho. Ànims noies!!!!!!!!!

Cal reconèixer de nou la tasca de la nostra segona entrenadora, l’Olga, que ha tornat a sortir de titular a la banqueta.

Equip : Aroa Sànchez; Rebeca Gutierrez; Clàudia Buchaca; Ariadna Moliner; Emma Badia; Emma GalànIona Gàmez; Marta NuncioTilda Farrés; Judit Solanelles

Entrenadora : Olga Nuñez  Ajudant: Joel Solanelles

Delegats : Pilar Arauz

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *