Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’infantil masculí A continua sumant victóries

 

PRETEMPORADA INFANTIL MASCULÍ

CH Sant Esteve Sesrovires 17 – 20 Acadèmia Igualada – Handbol Igualada A

Nova victòria preparant la temporada

Dissabte 15 de setembre s’enfrontaven l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada-Handbol Igualada A i l’equip CH Sant Esteve Sesrovires, en el Pavelló Municipal de Sant Esteve.

Segon partit de la pretemporada que ha permès comprovar l’estat de l’equip en situació real de joc. Els jugadors, animats i decidits, van mostrar una bona actitud amb un joc irregular, que si bé va incorporant nous recursos tàctics també va mostrar mancances en alguns aspectes bàsics que s’hauran de reforçar en els entrenaments. El Sanes va plantejar una defensa 3-3 que va crear moltes dificultats als jugadors igualadins, no obstant això, en la segona part del partit, diversos contraatacs encadenats van donar als anoiencs una diferència de fins a 6 gols en alguns moments del matx.

Dirigits per Nil Subirana i Joel Bretones, van jugar: Aitor Doncel, Jan Tardà, Arnau Vargas, Aniol Gumà, Guerau Llansana, Arnau Albareda, Roger Trull, Santi Cuevas, Oriol Cirera, Xavier Malpartida i Jaume Magaña.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *