Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

EL CADET FEMENÍ SEGUEIX LA PRETEMPORADA AMB BON RITME

 

PRETEMPORADA CADET FEMENÍ
BM ESPARRAGUERA-15 C.H. IGUALADA -30
Seguim creixent
Segon partit de pretemporada que ens ve a confirmar el que ja intuíem de la setmana passada, si les noies del cadet femení treballen i s’esforcen aquest any tenim un tros d’equip, en quantitat i en qualitat.
El partit no va començar bé del tot per les nostres, en atac ens costava molt trobar els espais en la forta defensa 5-1 que feia l’Esparreguera, circulacions lentes i incompletes perquè les boles no arribaven gairebé mai als extrems.

En defensa la nostra 3-3 no acabava de funcionar i la primera línia era superada amb bastant facilitat. Així i tot al minut 15 el resultat era de 7-7. Temps mort i segona unitat a pista. Quin luxe tindre dos equips competitius dins d’una mateixa plantilla. A partir d’aquí l’Esparraguera malgrat posar-hi moltes ganes ja no ens va poder seguir el ritme, les nostres jugadores es van anar afinant i arribàvem al descans amb un clar 9-17.
La segona part va seguir la mateixa tònica de l’últim quart de la primera, les noies van mantenir la velocitat de creuer i van aplicar-se en defensa, les nostres porteres van aturar els llançaments de 9 metres que realitzaven les contràries quan els era impossible penetrar. Resultat al final del partit 15-30.
Una forta abraçada a l’Ariadna, per la dificultat que té jugar contra el teu equip de tota la vida i saber fer-ho amb aquesta serenitat i esportivitat.
Jugadores: Èrika Chia , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Júlia Ars, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González, Marta Vargas i Mireia Montleón Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Carla Carbó i Mèlat Olivé
Entrenadors: Sergio Morales i Àngel Arias Delegats: Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *