EL CADET FEMENÍ SEGUEIX LA PRETEMPORADA AMB BON RITME

 

PRETEMPORADA CADET FEMENÍ
BM ESPARRAGUERA-15 C.H. IGUALADA -30
Seguim creixent
Segon partit de pretemporada que ens ve a confirmar el que ja intuíem de la setmana passada, si les noies del cadet femení treballen i s’esforcen aquest any tenim un tros d’equip, en quantitat i en qualitat.
El partit no va començar bé del tot per les nostres, en atac ens costava molt trobar els espais en la forta defensa 5-1 que feia l’Esparreguera, circulacions lentes i incompletes perquè les boles no arribaven gairebé mai als extrems.

En defensa la nostra 3-3 no acabava de funcionar i la primera línia era superada amb bastant facilitat. Així i tot al minut 15 el resultat era de 7-7. Temps mort i segona unitat a pista. Quin luxe tindre dos equips competitius dins d’una mateixa plantilla. A partir d’aquí l’Esparraguera malgrat posar-hi moltes ganes ja no ens va poder seguir el ritme, les nostres jugadores es van anar afinant i arribàvem al descans amb un clar 9-17.
La segona part va seguir la mateixa tònica de l’últim quart de la primera, les noies van mantenir la velocitat de creuer i van aplicar-se en defensa, les nostres porteres van aturar els llançaments de 9 metres que realitzaven les contràries quan els era impossible penetrar. Resultat al final del partit 15-30.
Una forta abraçada a l’Ariadna, per la dificultat que té jugar contra el teu equip de tota la vida i saber fer-ho amb aquesta serenitat i esportivitat.
Jugadores: Èrika Chia , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Júlia Ars, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González, Marta Vargas i Mireia Montleón Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales Lesionades/Absents: Carla Carbó i Mèlat Olivé
Entrenadors: Sergio Morales i Àngel Arias Delegats: Jerson Chia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies