Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Pretemporada Cadet Femení CH Igualada – Ràpid Cornellà

AMISTÓS CADET FEMENÍ
C.H. RÀPID CORNELLÀ-16 C.H. IGUALADA CHI-29

Bones sensacions
Primer partit d’aquest nou equip que comença a caminar per preparar la competició d’aquest any a primera catalana i la veritat és que hi ha matèria primera per aspirar a objectius ambiciosos aquest any.


El partit va començar i la veritat és que ens va sorprendre agradablement a tots els assistents (menys al públic del Cornellà, és clar). Molt bona defensa i bona circulació de la bola en atac. Totes les línies funcionaven prou bé i no es notaven alts i baixos quan es produïen canvis de jugadores.
L’únic que es trobava a faltar és una mica ritme en el joc, però és totalment normal que no el tinguin a aquestes alçades de la temporada i de ben segur l’agafaran a base d’entrenaments i partits. Resultat de la primera part 5-16.
En la segona part, les nostres jugadores veient la distància en el marcador es van lligar el «pareo» a la cintura, es van posar les xancletes i se’n van anar cap al quiosc de la platja a demanar un refresc. Conseqüència, el Cornellà es va posar a set gols i el nostre entrenador va haver de demanar un temps mort per canviar el calçat de les noies i que tornessin a sortir a la pista amb ganes de competir. Bona actuació de les dues porteres que van parar força i en algunes ocasions en un contra un amb l’atacant.
A partir d’aquell moment tot va a tornar a anar cap amunt, la defensa va millorar, la qual cosa va permetre algun contraatac i davant van tornar a buscar els forats per marcar. La tònica ja no canviar fins al resultat final de 16-29.
En definitiva una bona presentació per un equip que aporta cares noves les quals sembla no els costarà gens d’integrar-se a aquest grup. Amb esforç i fent equip crec ens poden donar moltes alegries aquesta temporada.

Jugadores: Èrika Chia , Mèlat Olivé , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Júlia Ars, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González, Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales.

Lesionades/Absents: Carla Carbó, Marta Vargas i Mireia Montleón

Entrenadors: Sergio Morales i Angel Arias

Delegat: Jerson

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *