Pretemporada Cadet Femení CH Igualada – Ràpid Cornellà

AMISTÓS CADET FEMENÍ
C.H. RÀPID CORNELLÀ-16 C.H. IGUALADA CHI-29

Bones sensacions
Primer partit d’aquest nou equip que comença a caminar per preparar la competició d’aquest any a primera catalana i la veritat és que hi ha matèria primera per aspirar a objectius ambiciosos aquest any.


El partit va començar i la veritat és que ens va sorprendre agradablement a tots els assistents (menys al públic del Cornellà, és clar). Molt bona defensa i bona circulació de la bola en atac. Totes les línies funcionaven prou bé i no es notaven alts i baixos quan es produïen canvis de jugadores.
L’únic que es trobava a faltar és una mica ritme en el joc, però és totalment normal que no el tinguin a aquestes alçades de la temporada i de ben segur l’agafaran a base d’entrenaments i partits. Resultat de la primera part 5-16.
En la segona part, les nostres jugadores veient la distància en el marcador es van lligar el «pareo» a la cintura, es van posar les xancletes i se’n van anar cap al quiosc de la platja a demanar un refresc. Conseqüència, el Cornellà es va posar a set gols i el nostre entrenador va haver de demanar un temps mort per canviar el calçat de les noies i que tornessin a sortir a la pista amb ganes de competir. Bona actuació de les dues porteres que van parar força i en algunes ocasions en un contra un amb l’atacant.
A partir d’aquell moment tot va a tornar a anar cap amunt, la defensa va millorar, la qual cosa va permetre algun contraatac i davant van tornar a buscar els forats per marcar. La tònica ja no canviar fins al resultat final de 16-29.
En definitiva una bona presentació per un equip que aporta cares noves les quals sembla no els costarà gens d’integrar-se a aquest grup. Amb esforç i fent equip crec ens poden donar moltes alegries aquesta temporada.

Jugadores: Èrika Chia , Mèlat Olivé , Núria Garriga, Aina Hornas , Júlia Lladó, Júlia Ars, Èlia Dueñas, Marta López, Karen Garcia, Ariadna González, Porteres: Xènia Méndez i Martina Morales.

Lesionades/Absents: Carla Carbó, Marta Vargas i Mireia Montleón

Entrenadors: Sergio Morales i Angel Arias

Delegat: Jerson

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies