Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

El Club handbol Igualada arrenca temporada amb força i treball

 

 

El club Handbol Igualada arrenca la temporada amb força i treball.

Des de el passat agost tots els equips del Club Handbol Igualada han començat els entrenaments de cara a afrontar la temporada vinent amb força e il.lusió esperant que ens depari molts èxits i diversió. Així doncs complementant el treball dels entrenaments ja estan programats partits amistosos per tots els equips del Club, que enguany han augmentat tant en nombre d’equips com en nombre d’esportistes.


L’Equip Sènior masculí s’estrenarà aquest any per primera vegada en la història del Club la competició en la categoria 1ª Catalana, Els homes de Pol Cantero han disputat un amistós i aquest cap de semana es troben concentrats per acabar de perfilar els detalls que els permetin consolidar la categoria per la temporada entrant. Tenen previst jugar un amistós de màxim nivell vers l’handbol Sant Cugat A , equip de nacional és a dir dues categories per sobre la competició que disputaran els anoiencs enguany. Aquest dijous 13 a les 21:00 els podrem veure a Les Comes.

Per altra banda aquest passat cap de setmana l’equip sénior femení s’ha retrobat amb la competició després d’un any en blanc. El club ha assolit inscriure un equip en la categoria 1ª Catalana femenina i encara treballa per incorporar més jugadores abans de l’inici de la competició per tal de consolidar el grup. El passat diumenge es va enfrontar vers l’handbol Martorell oferint un molt bon nivell d’handbol , fent vibrar la grada igualadina tot i la derrota per 20-23 . Tenint en compte que totes les integrants de l’equip són noves incorporacions el futur és realment esperançador

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *