El Cadet Masculí comença a preparar les Fases de Lliga

CADET MASCULÍ PRETEMPORADA
CH IGUALADA BLAU 2 9 – HANDBOL SANES 27
HANDBOL SANT CUGAT ¨ 45 – CH IGUALADA BLAU 18
PREPARANT FASES:
Comencem a treballar després d’uns dies d’entrenament físic molt intens i preparem ja partits de nivell per treballar defensa, atac i agafar sensacions pel cap de setmana de fases per entrar a lliga. Tots tenim moltes ganes i els nois estan treballant fort i amb il·lusió per començar bé la temporada.

Sort a tots i que tingueu molt bona temporada. Esperem la ràpida recuperació del Dani i altres companys encara en període de lesió.
Entrenats per: David i Enzo, Samuel, César a la part de delegats
Hem jugat amb: Dani Leon, Edgar Marí, Isaac Castro, Sergi Callejas, Dimas fruitós, Eric Perianes,Lluc Farrés, Gil Farrés, Miquel Collado, Marc Vidal, Martí Guvern, Igor Brunet, Sergi Noguera, Noel , Alex i Guillem

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies