Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Amistós Infantil Masculí A CHI – H. Molins

PRETEMPORADA INFANTIL MASCULÍ

Acadèmia Igualada – Handbol Igualada A 26 – 25 Handbol Molins de Rei
Victòria amb remuntada

Dissabte 8 de setembre s’enfrontaven l’equip infantil masculí Acadèmia Igualada del CH Igualada i l’equip Handbol Molins de Rei, en el Pavelló Poliesportiu de Les Comes d’Igualada.
Primer partit de la pretemporada que ha de portar l’equip infantil masculí del CH Igualada als partits de fases de Lliga Catalana amb la millor preparació possible. El partit va mostrar les mancances d’aquests primers dies en ambdós equips.

Els partits de pretemporada són un bon test perquè després els tècnics puguin corregir els defectes del seu equip en els entrenaments.
El més destacable dels igualadins va ser la seva actitud lluitadora al llarg de tot el partit. Encara que el Molins va dominar en el marcador la major part del temps, l’Igualada sempre intentava escurçar les distàncies. Quan faltaven 10 minuts per finalitzar el partit els anoiencs, que perdien de 5 punts, van realitzar una espectacular remuntada que els va portar a la victòria per tant sol un gol de diferència amb el Molins de Rei.
Dirigits per Nil Subirana i Joel Bretones, van jugar: Arnau Vargas, Aitor Doncel, Aniol Gumà, Guerau Llansana, Roger Trull, Santi Cuevas, Oriol Cirera, Xavier Malpartida i Jaume Magaña.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *