Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Kashe Kittens representants anoienques al Tour Català d’handbol Platja

Kashe Kittens representants del Club al Tour Català d’Handbol Platja

Amb l’arribada de l’estiu la Federació Catalana d’Handbol engega la competició d’Handbol Platja de Catalunya amb el Tour Català d’Handbol Platja , són caps de setmana intensos d’handbol a diferents seus de territori català que conformen un campionat cada vegada mès participatiu i emocionant, allargant així la temporada d’handbol arreu de Catalunya.

Durant els mesos de Juny i Juliol es van celebrant a diferents localitzacions tornejos d’handbol platja i que puntuen per una classificació final establint en el darrer campionat els guanyadors del Tour català d’handbol platja per cada categoria.

Enguany un equip Juvenil femení integrat per 4 jugadores d’Igualada junt amb companyes d’altres clubs d’arreu de Catalunya i inclou una jugadora Valenciana participen en el Tour Català d’handbol platja participant en diferents tornejos de la competició. L’equip Kashe Kittens és el representant del Club Handbol Igualada en el Tour Català d’Handbol Platja

Es van estrenar dins del XX Handbol sorra ciutat d’Igualada com a entrenament i pressa de contacte en la competició i aquest passat cap de setmana han participat en el XIV Open handbol platja de Calella assolint la  posició realitzant uns partits molt intensos i ajustats en el marcador.

 

 

A més de la 3a posició la portera de l’equip Laia Sagristà va guanyar el trofeu a la millor portera de la categoria Juvenil Femení.
La competició continuarà per les Kashe Kittens el pròxim 21 i 22 de Juliol doncs participaran en el campionat d’handbol platja de Castelldefels on esperen continuar demostrant el bon nivell d’handbol platja igualadí dins del Tour Català.

El Tour finalitzarà el 28 i 29 de Juliol al Oar Arena de Sabadell on es disputarà la Final d’handbol Platja de Catalunya tancant així la temporada catalana d’handbol platja.

 

Podeu veure la galería d’imatges del Open Handbol Platja de Calella en el següent enllaç :  https://flic.kr/s/aHsmnWdn89

 

 

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *