Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Curs de Monitor Català d’Handbol a Igualada

Bon futur per a l’handbol a l’Anoia

Des del 25 de juny i fins al 18 de juliol, l’Escola de Tècnics de la Federació Catalana d’Handbol organitza a Igualada el Curs de Monitor Català d’Handbol, amb el suport del Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i la col·laboració del Club Handbol Igualada.

Les instal·lacions del Complex Esportiu de Les Comes acullen la part presencial del Curs. Tant la seva vessant teòrica en la Sala d’Actes, com la pràctica, en les pistes del Pavelló Polivalent. Totes les tardes, al llarg de quatre hores, una vintena de noies i nois, reben els ensenyaments d’en Joan Montes, tècnic de la Federació, coordinador del Curs.

El Curs de Monitor Català d’Handbol va dirigit a aquelles persones que vulguin formar-se en la direcció d’equips i entrenament d’iniciació a l’Handbol, i la promoció de l’Handbol. Està format per una part presencial de 72 hores i una part no presencial de 48 hores fent un total de 120 hores de formació. El temari inclou des dels fonaments biològics, la higiene i la seguretat de l’esport, fins als aspectes tècnics-tàctics, les regles de joc o el desenvolupament professional.

La segona setmana del Curs els alumnes van posar en pràctica els coneixements apresos fins al moment. Una quinzena de noies i nois del CH Igualada van participar voluntàriament en una sèrie d’entrenaments preparats i dirigits pels futurs entrenadors. Una experiència molt profitosa que tothom va gaudir.

La nombrosa participació en el Curs de Monitor i en el Campus d’Iniciació i Perfeccionament d’Handbol, activitats organitzades aquest estiu amb la col·laboració del Club Handbol Igualada, consoliden l’handbol com un esport en expansió a la comarca de l’Anoia.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *