Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Campus d’Handbol 2018

CAMPUS D’INICIACIÓ I PERFECCIONAMENT D’HANDBOL 2018

Cent per cent handbol

Amb l’arribada de l’estiu, una vegada més, el Club Handbol Igualada ha ofert la possibilitat de practicar i perfeccionar el joc de l’handbol. Han estat tres setmanes vivint l’handbol que acabaran en la jornada de clausura d’aquest divendres.

David Díaz, coordinador del Campus, acompanyat pels tècnics del CH Igualada Arnau Capitán, Marc Andreu i Nil Subirana, han organitzat uns entrenaments dinàmics i divertits per treballar diversos continguts tècnics i tàctics que milloressin les capacitats dels participants. Alhora s’han potenciat vincles de companyonia i amistat entre els esportistes, s’ha incidit en hàbits esportius saludables, en la transmissió dels valors del treball i de l’esforç a partir de l’entrenament i, per sobre de tot, en gaudir amb la pràctica de l’handbol.

 

En aquesta edició la participació ha estat propera als 70 esportistes. L’assistència per torn ha estat de més de 40 nens i nenes, des dels 6 fins als 15 anys, distribuïts per edats en quatre espais diferents d’entrenament que han ocupat les pistes B i C del Poliesportiu de Les Comes. Igualment, un nombrós públic de familiars i amics ha omplert les grades aquestes setmanes contribuint al gran ambient que ha envoltat al Campus.

 

Tot això ha estat possible gràcies al suport del Servei d’Esports de l’Ajuntament Igualada i de l’Àrea Esportiva del Club Handbol Igualada.

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *