Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Ja portem 20 edicions d’Handbol sorra

XX EDICIO DEL TORNEIG DE HANDBOL SORRA, ORGANITZAT PEL CLUB HANDBOL IGUALADA

 

El passat cap de setmana, es va celebrar la XX edició, del torneig de handbol sorra ciutat d’Igualada el més antic de Catalunya, a les instal·lacions del parc de Vall daura, organitzat pel club handbol Igualada, on més de 350 esportistes i 35 equips, van gaudir d’unes fantàstiques instal·lacions i on van oferir un gran espectacle .

Les categories que van participar eren: prebenjamí a Sènior, tant en format obert, com en format federat i dins del Tour català d’handbol platja de Catalunya,en les categories base. També s’ha fet torneig de la categoria Special, amb tota la il·lusió pels nois i noies, amb la participació de 6 equips, d’arreu de Catalunya.

Tots els esportistes participants, van rebre una samarreta de record, i tots els equips guanyadors trofeus, així com els millors jugadors de cada final on es va agrair la seva participació.

Dissabte a la nit, es va celebrar el tradicional sopar del club, a la fresca, on es va fer una botifarrada, amb la participació de pares i mares, jugadors i col·laboradors del club, per posar punt final a la fantàstica temporada.

 

Agrair al patronat d’esports i a l’Ajuntament d’Igualada, per la seva col·laboració i confiança, als membres de la junta, pares , mares , jugadors i delegats, que van poder ajudar ,sense ells no seria possible tanta feinada, gràcies per tot i fins a la pròxima edició.

 

Daniel leon

 

galería imatges XX Handbol Sorra Igualada

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *